Niciodata nu trebuie sa te simti ciudat,atunci cand te compari cu cei care fac cadouri- in speta,sora ta! Esti fiul mamei tale,iar o imbratisare,face cat,,n,,cadouri! nu cred ca mama ta poate contoriza un,, te iubesc mama,,! Sunt mama, si prefer din partea fiului meu, o inbratisare, care denota multe altele, decat un cadou... efemer!
Dragul meu, iubirea fata de mama ta, nu poate fi,, contorizata,, intr-o floare sau un cadou. prinde-o in brate si spune-i ca o iubesti! asta face mai mult, cat toate florile si cadourile din lume!
Faptul ca spui ca iti este rusine, denota ca esti un baiat care, a inteles ca vanitatea nu este un semn al fericirii! Cred ca mama ta, este mandra de tine!
Dar cu alocatia ta ce se intampla? Nu puteai pune deoparte 10 lei macar pana acum?
Adevarat mesajul. dar totusi sora mea care e mai in varsta i-a luat ciocolata, flori si ceva tablou frumos si m-am simtit ciudat
I-am spus acum la multi ani si mi-a zis ca ii e destul ca nu trebuie ceva sofisticat multumesc pentru sfat
Ah, da, nasol. Si tu nu vezi nici un leu din banii aia?
Nu prea. adica nu i-am zis niciodata sa-mi opreasca. Daca i-as zice sigur mi-ar da dar am uitat, si abia acum m-a lovit viata din punct de vedere financiar
Chiar ma lasati,,paff,,! o mama,isi iubeste fiul,nu cadourile, pe care i le poate da... ce,, cadou,, poate fi mai frumos, decat un copil pe care il ai? ce poate fi mai drag, decat o,, floare,,, care iti face viata mai implinita?
Faptul ca esti un copil cuminte si ii arati ca o iubesti si o respecti e cel mai bun cadou pentru ea!
Bravo tinere!
kittylovelycat întreabă: