| Hudea_Liviu_1962 a întrebat:

Am 40 ha de pădure pe care vreau s-o vând, cam care este prețul la ha?

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Aia e asigurarea pe viata. Nu i-o las de buna voie, o primeste daca crap. happy

11 răspunsuri:
| jagbetinte a răspuns:

Nu va suparati, dar cum ati ajuns posesorul unei asa mari intinderi de padure?

| Hudea_Liviu_1962 explică (pentru jagbetinte):

Moștenire Draga.

| jagbetinte a răspuns (pentru Hudea_Liviu_1962):

Impresionanta mostenire, trebuie sa recunosc.

| KodrutZ a răspuns (pentru Hudea_Liviu_1962):

Sper sa te bintuie toti aia de dinainte care au lasat-o din tata in fiu ca sa o vinzi ca boul. Se vinde cu mult mai putin decit face, ca asa e la noi. Ne vindem ieftin, ne cumparam tinichele de banii aia, si dupa aia plingem ca inundatii si alte alea.
P.S. Nu, nu e vorba ca nu ne cunoastem si ca asta a fost atac la persoana. Pe mine ma ataca simpla idee ca sint atitia romani care primesc ceva ce pentru altii a fost doar un vis, ceea ce pentru multi dintre stramosii lui au varsat sange, si ei pur si simplu o lasa pe mina altora pentru niste hirtii fara valoare.

| jagbetinte a răspuns (pentru KodrutZ):

Nimeni nu o zicea mai bine, imi place ideea ta si ma bucur ca mai sunt oameni ca tine!

| KodrutZ a răspuns (pentru jagbetinte):

Din pacate eu am primit mostenire o (*&...

Pai dateorita acestui fapt sunteti cu capu' pe umeri, ca ati fost nevoit sa va creati propria soarta de la 0, asta ne ajuta sa capatam o mare experienta, si sa dam importanta lucrurilor intr-adevar importante.

Acum ramine sa fac astfel incit sa ii si las fiica-mii ceva palpabil. Asigurarea de viata nu se pune, aia e ca sa nu boceasca cu amindoi ochii daca crap. Pentru 35/70k EUR ar trebui sa se bucure macar oleaca... tongue

Aici nu mai avem un punct comun, sunt de acord ca copii trebuiesc ajutati, dar sa-i las unui copi de-al meu o suma de bani, nu mi se pare o varianta. Fiecare persoana trebuie sa fie constienta ca trebuie sa munceasca pentru ban, sa primesti bani de la cineva chiar si de la parinti nu e tocmai ceva normal pentru mine, 35/70 k euro e totusi o suma semnificativa...

| Hudea_Liviu_1962 explică (pentru KodrutZ):

Cred ca n-ai idee cat costa întreținerea ei.Statul nu da nimic, dar cere.

| KodrutZ a răspuns (pentru Hudea_Liviu_1962):

Pai mai tai cate un copac din cand in cand ca sa acoperi intretinerea aia. O pui de teren pentru airsoft - amenajare minima, inchiriezi frumos. Se pot face destule. Totul e sa nu o dai. E ca si cu o casa - e bine cand o vinzi si ai gramada de bani, iar dupa aia... ramii cu nimic.

Aia e asigurarea pe viata. Nu i-o las de buna voie, o primeste daca crap. happy