Nu va suparati, dar cum ati ajuns posesorul unei asa mari intinderi de padure?
Sper sa te bintuie toti aia de dinainte care au lasat-o din tata in fiu ca sa o vinzi ca boul. Se vinde cu mult mai putin decit face, ca asa e la noi. Ne vindem ieftin, ne cumparam tinichele de banii aia, si dupa aia plingem ca inundatii si alte alea.
P.S. Nu, nu e vorba ca nu ne cunoastem si ca asta a fost atac la persoana. Pe mine ma ataca simpla idee ca sint atitia romani care primesc ceva ce pentru altii a fost doar un vis, ceea ce pentru multi dintre stramosii lui au varsat sange, si ei pur si simplu o lasa pe mina altora pentru niste hirtii fara valoare.
Nimeni nu o zicea mai bine, imi place ideea ta si ma bucur ca mai sunt oameni ca tine!
Pai dateorita acestui fapt sunteti cu capu' pe umeri, ca ati fost nevoit sa va creati propria soarta de la 0, asta ne ajuta sa capatam o mare experienta, si sa dam importanta lucrurilor intr-adevar importante.
Acum ramine sa fac astfel incit sa ii si las fiica-mii ceva palpabil. Asigurarea de viata nu se pune, aia e ca sa nu boceasca cu amindoi ochii daca crap. Pentru 35/70k EUR ar trebui sa se bucure macar oleaca...
Aici nu mai avem un punct comun, sunt de acord ca copii trebuiesc ajutati, dar sa-i las unui copi de-al meu o suma de bani, nu mi se pare o varianta. Fiecare persoana trebuie sa fie constienta ca trebuie sa munceasca pentru ban, sa primesti bani de la cineva chiar si de la parinti nu e tocmai ceva normal pentru mine, 35/70 k euro e totusi o suma semnificativa...
Cred ca n-ai idee cat costa întreținerea ei.Statul nu da nimic, dar cere.
Pai mai tai cate un copac din cand in cand ca sa acoperi intretinerea aia. O pui de teren pentru airsoft - amenajare minima, inchiriezi frumos. Se pot face destule. Totul e sa nu o dai. E ca si cu o casa - e bine cand o vinzi si ai gramada de bani, iar dupa aia... ramii cu nimic.
BYBY întreabă: