| Marian92821 a întrebat:

Am balanta pe minus cu 20 de euro la paypal. Ma suna intruna unul de la fire credit si am primit un mesaj ca sa-l sun ca daca nu se vor face proceduri legale. M-am chinuit acum 1 2 luni sa platesc dar degeaba, poate sa ma ajute cineva va rog eu frumos sau macar sa imi zica ce se poate intampla? sad

9 răspunsuri:
| Marian92821 explică:

Ne intalnim in Bucuresti sau giurgiu sa dau banii cash daca ma ajuta cineva.

| Lioana a răspuns:

Baga bani in Paypal. Conecteaza un card bancar la el si transfera de pe card bani in contul PayPal.

| Marian92821 explică (pentru Lioana):

Pai nu ma mai lasa sa ma loghez la cont

| adrianventuza23 a răspuns:

Este foarte grav, poti primi o amenda imensa plus procese si alte prostii, contacteaza cat mai repede suportul paypal pe site. Sigur vor rezolva. Funda?

| RaduRobertRO a răspuns:

Suna pe telefon, se rezolva, iti dau acces la cont, pui banii și asta e. Sau trimiți banii de pe alt cont, ar trebui sa meargă.

Răspuns utilizator avertizat
| Marian92821 explică:

Ca sa clarific mai mult.

Sunt minor
Am incercat sa platesc si m-am dus la banca si mi-a zis o functionara de acolo ca trebuie sa ma duc la mama dreacu la intesa saopaolo bank sa platesc.

Am mai citit si eu cate ceva pe net si cica pot sa trimit la orice iban bani de pe contul meu bancar dar problema e ca a inceput vacanta de craciun si efectiv nu mai am cum sa ajung la Bucuresti sa incerc iar sa platesc sad

| Marian92821 explică (pentru Marian92821):

Sa trimit bani la orice iban pentru ca mi-a zis ala de la firecredit sa-i dau dovada ca am platit.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Marian92821):

Stai un pic, ca tu NU ai cont de paypal valid, fiindca esti minor!
Deci tu ti-ai facut un cont fake... cu nume false, date de nastere false....deci nu au cum sa te traga la nici o raspudnere, odata ce identitatea ta reala este necunsocuta.

Conform Conditiilor Paypalului Ttu NU ai fii avut voie sa ai cont la ei, fiindca nu ai peste 18 ani asa cum cer ei ca sa fii eligibil si sa ai cont legal. In acest caz tu ai dat date fictive si ai pacalit urat Paypalul si nu stim cum l-ai folosit, dar ceva este putred acolo.