Da, trimite ce ai la adresa aia si vei primii raspuns de la ei, daca mai au nevoie de alte acte.
Nu uita sa scrii in email: numele tau complet, adresa din buletin, CNP-ul si numarul de telefon.
Daca ti-au spus sa le depui pe toate, ce nu ai auzit bine?
"Toate" insemnand absolut toate declaratiile, inclusiv cele din 1900 toamna, pana la ultimul an financiar, 2018 (inclusiv 2018).
Pot sa o fac eu? trebuie neaparat o stampila digitala? sau merg puse si fara semnatura digitala?
Bineinteles ca poti sa o faci tu.
Semnezi pe fiecare document in parte, apoi le scanezi fiecare an financiar separat, denumindu-l relevant.
Nu uita sa mentionezi CNP-ul si numele corect in email.
Le trimiti atasate si in emailul respectiv, mentionezi ca de mai este nevoie de ceva, sa fii contactat.
Eu le am pe foi palpabile, in mana din 2008-2015 pot sa le fac poze cu telefonul la fiecare in parte si sa le trimit prin email sau trebuie completate acele formulare digitale online cu fiecare an trecand totul pe 0? apoi le trimit prin email?
Nu ti le accepta nimeni, facute poze cu telefonul!
Trebuiesc scanate corect cu un scanner bun, ca foile sa fie perfect vizibile si atasate de email, dupa ce in prealabil ai completat formularul online.
Pai daca le completez online sunt perfect vizibile, apoi le trimit atasate prin email, de ce mai trebuie scanate? nici macar nu stiu cum vine asta.
Multumesc!
Ai 2 optiuni:
- scanate (foaia/foile cu declaratia ta, semnata - se pun in scanner (un fel de copiator (xerox) care le fotografiaza si le trimite direct pe emailul tau, fiind dupa aceea usor, sa directezi emailul catre ANAF.
- sa completezi online declaratia, una cate una si o submiti la ANAF (fiecare an separat).
Ok completez aucm pe fiecare in parte si apoi o sbmit la ANAF dar cum semnez atunci? asta nu am inteles niciodata, multumesc mult.
Asta e adresa anaf cugir de unde face parte firma, aici le trimit? le-am arhivat si le-am tirmis aici: admin.cgabcfnx01.ab@anaf.ro