| MelaniaAnca a întrebat:

Am de trimis 37000€ intr-un cont al unei alte persoane. Se pot trimite in transe, ce comision au bancile si care este cea mai buna metoda(revolut, orice)?

Răspuns Câştigător
| MiraMiraMira987654321 a răspuns:

Daca trimiti in transe s-ar putea sa te coste mai mult comisioanele.
Daca sunteti la aceeasi banca, comisioanele sunt mai mici. Daca sunteti la bancidiferite, comisioanele sunt mai mari. Oriunde, comisioanele sunt in functie de valoare.
Mai bine intrebi la banca ta cat te costa comisionul pentru suma intreaga si mentionezi banca unde trimiti.
Daca e o plata pentru cumparare de imobil, bancile nu cred ca accepta revolut. Intreaba si asta.

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Spălare de bani?

| Holiday a răspuns:

Da, poti trimite in oricate transe. Comisionul difera de la banca la banca si in functie de tipul de contract pe care il ai.

| Holiday a răspuns:

Daca ai banii in cont inseamna ca ai un contract cu banca unde scrie clar cat/daca te costa ceva transferul.

| MelaniaAnca explică (pentru darrio2007):

Macar nu te mai baga ca un ghertoi

| Violleta2022 a răspuns:

Adica i-ai primit in contul tau, ti-ai oprit comisionul si acum trebuie sa-i trimiti in alt cont bancar, asa-i?
Asta pare a fii spalare de bani si este o actiune ilegala, posibil urmarita de Interpol (politia internationala).

| darrio2007 a răspuns (pentru MelaniaAnca):

Deci am avut dreptate.

| darrio2007 a răspuns (pentru MelaniaAnca):

Ai 26 de ani nu ai muncit de loc dar ai 37000 de euro. Ce poate fi altceva?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru darrio2007):

Nu ii spala, doar ii clateste un pic, nu fi rau!

| Simpatic a răspuns (pentru darrio2007):

Video chat, exista o romanca care face mai mult aici decat starletele din afara si anume 40.000 de euro / luna laughing