Dn cate stiu creditul primit prin transfer nu poate fi transferat la randul sau. Sorry. Dar totusi poti incerca. Iti urez succes
Cred că se poate dar totuşi există posibilitatea să nu poţi transfera credit primit printr-un transfer (numai credit încărcat prin cartelă valorică) şi cred că este si o mică taxă de transfer (nu ştiu sigur)
PS: Dacă tatăl tău este pe abonament nu îi mai poţi înapoia cei 4 euro.
Eu stiu ca se poate dar trebuie sa-l intreb pe tata si el a treansferat la randul lui pentru un prieten
Intreaba. l te rog si acei 4 euro vreau sa. i trimit pe o cartela cu abonament (cosmote).
Creditul ce poate fi transferat este 1, 2 sau 3 euro. Se pot realiza maxim 5 transferuri intr-o luna calendaristica, in limita valorii ultimei reincarcari efectuate.
Transferul de Credit extinde perioada de valabilitate si gratie a Cartelei care primeste credit in felul urmator:
• 1 euro transferat mareste perioada de valabilitate cu 7 zile si cea de gratie cu 30 de zile.
• 2 euro transferati mareste perioada de valabilitate cu 14 zile si cea de gratie cu 30 de zile.
• 3 euro transferati mareste perioada de valabilitate cu 21 zile si cea de gratie cu 30 de zile.
Pentru a se transfera credit unui alt utilizator de Cartela preplatita COSMOTE tasteaza urmatoarea secventa:
*444*valoare transfer*07xxxxxxxx# (ex. *444*1*0766123456#)
Unde:
• " valoare transfer" reprezintă valoarea care se va transfera si care poate fi 1 euro, 2 euro sau 3 euro;
• 07xxxxxxxx reprezinta numarul de telefon al utilizatorului de cartela COSMOTE catre care se va face transferul de credit.