| Elena1234456 a întrebat:

Am fost la posta sa imi iau alocatia (nu imi vine pe card) si mi s-a spus sa merg la imb (sau inl? nu am inteles foarte bine). Ce este asta? Unde trebuie sa ma duc sa iau alocatia daca mereu cand vine postarita sunt la scoala? Dau fundita raspunsului la obiect care ma lamureste.

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Da.

5 răspunsuri:
| Daimler a răspuns:

Nu iti vine cumva pe card? Din cate am inteles te-a trimis la o banca, probabil la una la care tu sau cineva imputernicit (parintii tai probabil) au un cont deschis.
Alocaţia copilului se acordă lunar şi poate fi obţinută, în funcţie de opţiunea pe care o preferaţi în momentul depunerii dosarului, astfel:
 prin mandat poştal (poştaşul vă aduce lunar alocaţia acasă sau o veţi putea ridica de la poştă)
 în cont curent personal sau cont de card.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Individul care ti-a raspuns mai sus nu stie si ti-a raspuns in dorul lelii.
Deci, in cazul in care achitarea drepturilor de alocatie se face prin mandat postal, plata acesteia se suspenda daca timp de 3 luni consecutive reprezentantul legal al copilului sau tanarul nu a incasat alocatia. Reluarea in plata, inclusiv cu plata drepturilor restante, se face pe baza de cerere scrisa intocmita de reprezentantul legal al copilului sau de tanar, care se inregistreaza la directia teritoriala. Pentru asta trebuie sa mergi la primarie, la directia copilului cu unul din parinti.

| SimonaCristina a răspuns:

Buna.
Daca nu ai inteles destinatia respectiva, du-te din nou la posta, prezinta-te si probabil iti va spune din nou.
Succes. happy

| Elena1234456 explică (pentru Salontanul):

Ai dreptate, nu am mai luat alocatia de cateva luni... deci sa merg sa ma interesez la primarie?

| Elena1234456 explică (pentru Salontanul):

Multumesc mult