Nicio banca nu face cadouri carduri de cumparaturi. Alea le obtii daca aplici la ele si esti eligibil
Am primit și eu acest card că că aveam o rata la un produs la altex și că suma a depășit 10.000 lei după ce am terminat aceea rată mi-ai trimis prin poștă un card în valoare de 500 lei dobânda 0, de fapt acel card poți cumpăra cu aceea suma de la firma lol diferite obiecte si nu plătești taxe dar bani din acel card tot trebuie să-i dai dacă îi retragi sau cumperi de la ei, m-ai bine îl returnezi decât să te trezești după ce ai retras bani și i-ai cheltuit să nu spui după că ce am făcut
30.000 probabil e limita maxima nu valoarea totala ca nu e un card cadou, pur si simplu ai fost eligibila.
Cardurile astea sunt in general foarte avantajoase pentru ca au un cost de administrare de 10-20 de lei pe an iar in rest 0 dobanda la rate.
Eu il folosesc la orice chestie mai scumpa pentru ca de ex, daca vrei un telefon nou sau electrocasnice, nu trebuie sa scoti 3-4000 RON din buzunar pe loc, pentru ca poti plati in 6/12/24 de rate (depinde de banca si de vanzator), practic dai aceiasi bani, doar ca intr-un timp mai lung deci nu ii simti.
Daca nu iti cumperi electrocasnice/televizoare/telefoane ai procedat bine ca n-ai avea la ce sa-l folosesti. Daca in schimb faci asta mai bine il luai.
Este un fel de imprumut pe care poti sa il folosesti cand ai nevoie.
Dar cu siguranta vei plati administrarea lui. Iar daca vei cumpara azi ceva de pe el, va trebui sa pui la loc intr-o luna; altfel se aplica dobanzi. Dar nici nu poti sa-ti cumperi materiale de contructii de toti intr-o singura zi (asta ca sa zic simplu ca nu poti sa-i cheltuiesti pe toti intr-o singura zi).
Nu stiu ce banca iti ofera 30.000 de lei. Poate doar daca lucrezi intr-o banca.
Cardul il poti folosi la absolut orice unitate care accepta plata cu cardul -chiar si la metrou sau sa-ti platesti facturile.
Sigur am auzit ceva cu 3. Adica ori 30.000 ori 3000 dar ma gandeam ca de ce sa se deranjeze sa ma sune pentru 3000 lei...
Pai aproape ca mi-a ras in nas cand i-am spus ca nu vreau sa mai continuie cu oferta, ca nu imi trebuie card. Era foarte insistenta si zicea ca imi ofera cadou cardul ca rasplata pentru fidelitate si ca daca refuz ocazia asta data viitoare nu va mai fi asa de usor sa cer un card. De asta ma gandeam ca poate nu ma pricep eu si chiar o fi cine stie ce oferta de nerefuzat.
Oricum ar fi, sfatul meu este sa stai departe de banca. m auzit ca si cei care i-au salariile pe card sunt pacaliti de catre banci. Si cand clientul isi da seama (1 din 1000), atunci banca isi cere iertare de la client si spune ca a fost o greseala si ti-i da inapoi. Dar dintre toti posesorii de carduri, cati dintre ei cunosc valoarea exacta pe care o au pe card sau atunci cand fac o tranzactie? Bancile se folosesc de nestiinta oamenilor; mai ales ca in ultimul timp nu mai numaram nici restul de la casa.
La asta nu m-am gandit. Nici nu cred ca putem verifica daca cel care ne suna chiar e de la banca, Telekom, Enel etc
Si crezi ca ei mi-ar fi spus altceva in afara de cat de bun e cardul ala si cat de norocoasa sunt eu ca m-au sunat sa mi-l ofere? Cred ca tu esti cam frustrat, numai raspunsuri din astea dai un ultimul timp, calmeaza-te si nu ne mai lua la misto
raduorer11 întreabă: