| EyeCandy12132342r2 a întrebat:

Am o problemă. Deci, eu mi-am făcut un card împreună cu tutorele meu la paisprezece ani (minor fiind) pentru bursa școlară alea alea. Pentru ca eram minor, Banca Transilvania a zis ca trebuie sa îl împuternicească pe tutorele meu. Am zis ok, am venit cu el și am semnat actele am făcut tot. Și la final, nu mai țin minte exact cum s-a întâmplat, a zis doamna de la bancă ca trebuie sa aibă tutorele meu aplicația cu cardul meu sau ceva de genu și o sa poată sa mi-o pună și mie dar cu multe funcții inactive, știți la ce mă refer (am văzut ca mai nou se cheamă bt kiddo). Adică puteam sa cheltui bani, sa-i depun, sa vad câți bani am, sa-mi vireze cineva bani si cam atât din câte țin minte (nu prea foloseam cardul pentru altceva). Dar probabil știți și voi ca tutorele meu avea acces la mai multe funcții, inclusiv la a vedea tranzacțiile mele. Recent am împlinit 18 ani și m-am dus la banca sa îmi actualizez informațiile pe buletinul nou, astfel dobândind mai multe funcții, inclusiv faptul ca l-a eliminat din împuternicire pe tutorele meu. După am întrebat-o pe doamna dacă tutorele meu mai poate sa aibă acces la card, inclusiv la a vedea tranzacțiile mele (adică pe ce dau banii eu). Nu am înțeles exact ce a zis dar mi-a fost rușine sa o întreb iar ca erau mulți oameni la rând. Întrebarea mea: Poate sa vadă tutorele meu tranzacțiile mele sau sa aibă orice alt acces la cardul meu, el având cardul în telefonul său? Adică s-a eliminat automat cardul de pe telefonul său sau trebuie sa îl elimine el? Sau trebuia sa cer băncii sa lase cardul activ doar pe telefonul meu? Poate suna tâmpită întrebarea dar chiar sunt curios.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu se elimina automat nimic, iar tutorele tau poate sa vada tranzactiile facute in acel cont bancar sau cu acel card legat de contul bancar.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Suna la relatii cu clientii ai bancii, daca ti-e rusine sa mergi sa intrebi.
In mod normal, ar fi trebuit sa elimine cardul tau din aplicatia tutorelui. Practic insa, se mai intampla sa aiba si bancile bug-uri. Asa ca suna si intreaba.

| eliancodrut a răspuns:

Mergi la banca, prin telefon nu se dau relatii. Ceri sa fie eliminat (blocat) cardul de pe telefonul tutorelui. Nu-ti fie rusine, acestea sunt actiuni normale. Cu rusinea mori de foame.