anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am pariat 25 lei la Superbet în aplicație, am prins 48 și din 48 am făcut 100 și ceva în câteva minute. Am câștigat pe game-uri. Apoi am pariat din nou și am pierdut în doua pariuri.
Apoi, din nou am depus prin paysafe 20 lei și am pierdut.

Acum dacă socotesc, din 6 iunie de când mi-am deschis contul am pierdut vreo 800 de lei. Sunt revoltat. As fi în stare să-i strâng de gât.

Ce să fac? Dacă îi dau în judecata, oare primesc înapoi banii?

Răspuns Câştigător
| DanielDanny a răspuns:

Slabe șanse, te sfătuiesc că pe un prieten bun sa te lași de așa ceva! Jocurile astea sunt făcute să pierzi, te lasă puțin la început și apoi te stoarce de tot, oprește acum cat mai e timp, 800lei nu e chiar mult dar daca continui o sa pierzi și mai mult!

Nu ai pe cine sa dai in judecată, totul e legal acolo! Tot tu pierzi!

5 răspunsuri:
| BlackBriliant a răspuns:

Nu. Cotele pariurilor sunt facute astfel incat sa pierzi pe termen lung. Deci, cel mai bine nu mai paria. Nu stiu daca stii, dar sunt oameni care si-au pus capat zilelor din cauza pariurilor

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru BlackBriliant):

Ma doare stomacul de nervi. sad E chiar frustrant! Nu știu cum se legalizează asa ceva.
Acum, mai nou, cool Vasilica Dancila a "legalizat" limba maghiara.
O proastă și jumătate! Acum cu ungurii ăștia nebuni "o sa ne omoram între noi", cum spunea stimabila doamna Floricica Dansatoarea. happy
Suntem de râsul lumii.

| Ionut231312 a răspuns:

Pariurile nu sunt facute ca sa iesi tu in profit, adica da, poate castigi acum, saptamana viitoare, dar pe o perioada mai indelungata ai foarte mari sanse sa iesi in minus.

Daca o luam logic, daca toata lumea iesea in profit la pariuri nu mai existau astazi.

| Sn4k3 a răspuns:

Buna asta, ii dai in judecata ca ai pierdut bani la pariuri laughing.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu primești înapoi banii jucați.