anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am primit mesaj de la BCR că îmi expira cardul și că îmi vor trimite altul prin Fan Courier. Până acum mergeam eu la sediul băncii și îl ridicam. Am sunat la ei și mi-au spus că procedează astfel din cauza pandemiei.
La alte bănci e la fel?
Sau or fi ăștia cei mai respectuoși cu normele igienico-sanitare?

Dau funda!

Răspuns Câştigător
| Frank51 a răspuns:

Este la fel și la Raiffeisen. Eu n-am fost acasă și mi-a ajuns tot la sediu, poți să procedezi la fel.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ăștia de la BCR sunt speriați de bombe. Ne fec teste rapide covid și luni și joi….

| Lioana a răspuns:

La Banca Transilvania cardurile se ridica de la sediul bancii. Eu de acolo l-am primit acum o luna.

| gabicoo a răspuns (pentru anonim_4396):

Am certificat verde - înțepat de trei ori anul ăsta! Asta nu contează pentru ei?
La CEC Bank unde intră toată lumea cu și fără vaccin se poate și la BCR cu certificat verde nu se poate să-mi ridic cardul de la sediu!

| G777 a răspuns (pentru Lioana):

Ca tot veni vorba de bt, sti cumva daca e un timp limita pentru a ridica cardul? Il am cam de o luna la ei la sediu dar nu pot acum sa il ridic.

| Lioana a răspuns (pentru G777):

Nu cred ca exista o limita dar o data ce ti-a expirat cardul vechi te va impinge nevoia si iti vei face timp sa il ridici pe cel nou. Crezi ca poti sta mult fara card?

| G777 a răspuns (pentru Lioana):

Mersi pentru raspuns! Momentan il am in aplicatie pe cel nou.