| IonuțGabrielDng a întrebat:

Am si eu o curiozitate ce salariu poate lua o persoana care abia acum incepe sa munceasca pentru prima data?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

De la 1 octombrie 2023 salariul de bază minim brut pe țară, garantat în plată, crește de la 3.000 de lei la 3.300 de lei brut lunar.

https://www.digi24.ro/......ie-2525227

https://www.ascentgroup.ro/......brie-2023/

20 răspunsuri:
| KingOoO a răspuns:

Oricat. Problema este ca nimeni nu angajeaza tineret de 18-25 ani doar cei la fabrici, dar si acolo unde e deficit rau de personal.
Nu uita ce iti zic: Daca nu ai pile si relatii serioase, esti pielea ***. Restul, TOTUL, sunt doar vrajeli din partea angajatorilor (hotilor).

| carevaescu a răspuns:

Salariul minim brut este de 3000 sau 4000 RON În funcție de domeniul activității.

Bineînțeles că poți primi mai mult dacă te angajezi în unele domenii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

In mare parte minimul pe economie.
daca vii cu ceva calificari poate fi mai mult.

| Hyperion7 a răspuns:

2.079 lei asta e salariul pe care l-ai primi în mână (te interesează net, nu brut —brut înseamnă cu tot cu taxe, net sunt banii primiți în mână)
Dar cum zic și cei de mai sus, diferă în funcție de ce lucrezi și ce promisiuni face angajatorul.
Bafta!

| johnnny123 a răspuns:

Care începe să muncească pentru prima dată ca debarasator de mese la McDonalds sau ca programator?

Nu știu dacă realizezi, dar salariile diferă în funcție de job.

| nyoentox2002 a răspuns:

Daca lucrez la glovo sau tazz iei dublu decât minim pe economie

| Simpatic a răspuns (pentru nyoentox2002):

Din vorbe unii mint ca fac cu acest glovo si 6000-7000 de lei pe luna dar sunt vai de iei saracii, pentru 3000 de lei trag de nu au aer...condunda Romania cu USA, stii vreun rapper sa conduca bentley aici sau Bugatti ca Puff diddy?

Deci Romania tara mincinosilor!

De asta aici e Raiul 'pestilor', ca suntem toti la baza pescari si vanatori

| nyoentox2002 a răspuns (pentru Simpatic):

Depinde și de timpul pe care faci!

Pai da, dar pentru 5000-6000 de lei pe glovo nu ai zi libera niciodata, altii iau pe la stat acesti bani pe 8/ore din care 5 sunt la cafele happy

Depinde și cu ce livrezi, cu un scuter îți faci treaba parfum! daca îți faci o carte de munca de 2 ore cartea de munca e mai ieftina și ieși și mai bine la bani! Daca ai firma PFA poți ieși și mai bine de exemplu unul din oraș de la mine care s-a mutat in constanta cu mașina a făcut în aplicație pe o săptămână cam 2500 lei din care scade 1, 5% aplicația, și plătește la stat la sfârșit de an 10%si încă ceva

| nyoentox2002 a răspuns (pentru nyoentox2002):

Pe banii astea a lucrat 3 zile cate 8 ore, o zi liberă și în weekend cate 10 ore

| haileewatson a răspuns:

Sa munceasca unde? Ce pozitie? Ce domeniu? Ce skill-uri ai?
Cu astfel de intrebari vagi cum va asteptati sa primiti raspunsuri?

| dullcat a răspuns:

Ar trebui sa mai oferi detalii daca doresti raspunsuri relevante.

Ok iti inteleg punctul de vedere, dar astia chiar nu sunt bani
Stii cat castiga oamenii cu adevarat bogati in RO? de la 500k (jumatate de milion ) euro in sus pe luna happy
Astia 5000-9000 de lei pe luna au 'saracii' care conduc VW sh si stau in garsoniere primite mostenire...si pentru acestia bani se spatesc de mor.
Nu sunt hater, doar realist, 1000 de euro e nimic in ziua de astazi din pacate

Bogat înseamnă să nu te mai uiți la preturi și nu te mai interesează cat costa una alta

Pai dupa definitia ta si eu sunt bogat, nici eu nu ma uit la preturi, la supermaket la cosul de cumparaturi nu ma intereseaza niciodata pretul ci produsul happy

Una e supermarket si alta e când intrii la într-un magazin de haine, telefoane, mașini daca nu te uiți la preturi nu mai ești considerat sărac! Te duci și vezi o haine de 1000 euro te doare undeva că e 1000 euro o iei și atât fara sa te intereseze prețul la asta mă refer

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Violleta2022):

Pai si eu de ce vad zilnic pe olx joburi care platesc 2500 - 3500. Acestea nu se incadreaza?

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Fiindca atat isi permite acel angajator sa ofere.

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Intrebarea asta trebuie pusa la acea oferta de pe olx.ro, nu aici, pentru a avea un raspuns clar, chiar de la persoana care face oferta de munca.