Daca ai chitanta de la curier si scrie pe ea "castile" si pretul + taxa de livrare, atunci aceea este bonul /factura de vanzare, deci o poti folosi pentru garantie.
Pe chitanta scrie pretul, data tiparirii, AWB-ul, expeditorul. Totul in afara de produs
Sincer, am dat 80, 99 pe ele si sunt multumit de ele, mai ales ca m-au tinut aprox. 7 luni, folosite zilnic
Ai grija sa nu cumva sa ai in cutia de la casti un warranty card. Eu nu stiam ce inseamna warranty si credeam ca e ceva ghid si nu i-am dat importanta. Dupa cum a spus si bula, ai grija la factura aia, si daca gasesti o hartiuta(la mine era o singura hartiuta mica de tot care nici nu aveam idee ca aia e garantia de la producator) pe care scrie warranty card. bafta!
Castile sunt de la SkullCandy si am garantia de la ei. Nu de la Flanco sau eMag. E ok? Dar parca aveam nevoie si de chitanta si aia ma deruteaza
Pai daca ai garantia... ce mai conteaza, desi mi se pare ca unele magazine cer asta, dar acum nu stiu sigur. Poti sa mergi de unde le-ai cumparat si sa intrebi daca e suficient garantia, daca nu... Imi pare rau )=
Am garantia de la firma castilor, iar pe cutie e un sticker cu "Garantie x ani" si alte detalii. e ok?