Daca ai chitanta de la curier si scrie pe ea "castile" si pretul + taxa de livrare, atunci aceea este bonul /factura de vanzare, deci o poti folosi pentru garantie.
Ai grija sa nu cumva sa ai in cutia de la casti un warranty card. Eu nu stiam ce inseamna warranty si credeam ca e ceva ghid si nu i-am dat importanta. Dupa cum a spus si bula, ai grija la factura aia, si daca gasesti o hartiuta(la mine era o singura hartiuta mica de tot care nici nu aveam idee ca aia e garantia de la producator) pe care scrie warranty card. bafta!
Pe chitanta scrie pretul, data tiparirii, AWB-ul, expeditorul. Totul in afara de produs
Castile sunt de la SkullCandy si am garantia de la ei. Nu de la Flanco sau eMag. E ok? Dar parca aveam nevoie si de chitanta si aia ma deruteaza
Sincer, am dat 80, 99 pe ele si sunt multumit de ele, mai ales ca m-au tinut aprox. 7 luni, folosite zilnic
Pai daca ai garantia... ce mai conteaza, desi mi se pare ca unele magazine cer asta, dar acum nu stiu sigur. Poti sa mergi de unde le-ai cumparat si sa intrebi daca e suficient garantia, daca nu... Imi pare rau )=
Am garantia de la firma castilor, iar pe cutie e un sticker cu "Garantie x ani" si alte detalii. e ok?