| nyoentox2002 a întrebat:

Am si eu o intrebare:Eu sunt la banca transilvania si am fost sa imi iau banii de pe card, prima data am gresit codul si dupa am pus corect. Dacă gresesc de 3 ori inseamna că îmi intră cardul în bancomat si nu mai pot sa il folosesc, daca gresesc odata si după pun corect se resetează cele 3 incercari?

6 răspunsuri:
| Zuzu1991 a răspuns:

Da, se reseteaza
si daca il bati corect abia a 3-a oara se reseteaza

de fapt e foarte logic, ce crezi tu, ca ai dreptul numai la 3 greseli cat o sa ai cardul?
nu exista asa ceva, daca ar fi, in mod sigur mai devreme sau mai tarziu ti-ar bloca, cardul

suntserios
| suntserios a răspuns:

Se blocheaza doar daca gresesti de 3 ori la rand

| NotNamed a răspuns:

Am experimentat.o pe pielea mea. După ce ai 3 încercări gresite bancomatul iti ia cardul si trebuie sa te duci sa.l revendici cu un buletin.

| darrio2007 a răspuns:

La trei introduceri gresite ale codului pin, bancomatul iti retine cardul. Va trebui sa mergi la banca sa il iei, pe baza cartii de identitate. Cei care incarca bancomatele cu bani au obligatia sa predea cardurile gasite, la banca de care apartine acel bancomat.

| nyoentox2002 explică (pentru darrio2007):

Pai de 3 ori la rand sau daca gresesti o data de doua ori si a doua sau treia oară pui corect se reseteaza incercarile?

| darrio2007 a răspuns (pentru nyoentox2002):

De trei ori la rând. Ce nu înțelegi? Ca la codul pin de la telefon.