| Silviu93 a întrebat:

Am si eu o problema si am zis sa apelez la voi, acum cateva zile am comandat pe net, un iphone 4 de la un individ din constanta ( cu care vorbeam de o saptamana despre chestia asta), miercuri mi-a sosit si coletul, prin FAN CURIER, cand ajunge cel cu masina la mine, imi zice ceva de genu,"dar ce e asta aparat de ras sau ce e?", zic nu, este un iphone 4, imi zice ca dau o gramaada de bani pe un telefon ca nu se merita etc, semnez, dau banii, e vorba de o suma de 1000 lei(10 milioane), la nici 2 minute, deschid coletul, era un aparat de ras folositstraight face, am fugit la politie si am dat declaratie, problema este alta, coletul avea paking list, unde scria ce se afla in el,"aparat de ras", iar curierul nu mi-a prezentat paking list, decoarece daca vedeam nu mai plateam, tocmai dupa 2 zile, de certuri si telefoane, am descoperit ca avea paking list, si mi-au spus ca nu erau obligati sa imi zica ca coletul are paking liststraight face, si am ramas straight face. intrebarea mea este, ERAU OBLIGATI SA IMI SPUNA CA ARE PAKING LIST? astept raspunsuri.multumesc.

8 răspunsuri:
| AverageIAlex a răspuns:

Tu trebuia sa ii ceri Packing list-ul. Nu scrie nicaieri ca sunt obligati sa ti-l ofere ei.

| crhh a răspuns:

Nu, ei nu erau obligati, erai tu obligat sa te interesezi mult mai bine inainte sa dai suma aceasta de bani unui individ care pana la urma, putea sa-ti puna acolo absolut orice. Iar, pe langa asta, politia mai mult ca sigur nu o sa faca absolut nimic, atat timp cat tu ai dat banii practic "stiind pe ce-i dai". Asta e o ramura a tuturor curieratelor care pana la urma ascund oameni de genul acesta, cum a fost individul asta care pana la urma, fara suparare, te-a fraierit in stil mare. Imi pare rau! O seara placuta sa ai in continuare!

| mgtow a răspuns:

Din cate stiu eu cand primesti un colet trebuie sa fie o chitanta pe cutie si una care ti-o da in mana sa semnezi, paking list nu stiu ce e pentru ca eu nu am facut comanda la vreun produs in Romania, si tare faza cu aparatul de ras. Trebuia sa stii ca se fac manevre cu vanzarile astea, firmele sunt de incredere nu lumea care baga strambe.

| VladimirPutin a răspuns:

Erau obligați să-ți arate însă eu nu te sfătuiesc să cumperi de pe net de la orice căcănar când e ceva de valoare. Cel mai bine ar fi să iei de la o firmă serioasă când e vorba de ceva bani...

| Silviu93 explică (pentru AverageIAlex):

Nici macar nu am stiut ca exista asa ceva, asta e problema, si el a spus ceva de un aparat de ras...deci cred ca stia el ceva...

| Silviu93 explică:

Eu nici macar nu am stiut ca exista un paking list...deci ei au fost constienti cand ala a pus aparatul de ras in colet, eu nu am stiut asa ceva, si curieru a spus ceva de aparat de ras, deci stia ceva ce eu nu stiam, ce puteam sa fac sa rascolesc toate hartiile lui sa vad daca are paking list, si problema este ca, cand am ajuns la sediu mi-au zis ca NU ARE PAKING LIST, tocmai dupa 2 zile au aflat ca de fapt avea...

| wintage a răspuns:

Cum frate sa iti iei asemenea teapa?
Pai daca si el razand te-a intrebat daca e aparat de ras.
Tu trebuia sa ii ceri paking list.
Si altadata nu mai pune botu' la toate okaziile...

| Silviu93 explică (pentru wintage):

Nici macar nu stiam ca are paking list, in plus i-am zis ca astept un telefon, si a inceput sa imi tina morala...ca dau atatia bani pe el etc...deci si-a dat seama ca nu stiu ce e in colet, daca stia ca are paking list sau ca scrie macar pe cutie putea sa zica si el. oricum, dupa aproximativ o ora am fost la ei la sediu si a discutat o angajata de acolo cu, curierul si l-a intrebat, are proces verbal? nu. are paking list? nu. si a mai intrebat ceva si a zis nu. a 2a zi cand m-am dus mi-a zis ca de fapt avea paking list. deci pana a 2a zi nici el nu a stiut ca are paking list.