Primesti bani in functie de cate clicuri au dat vizitatorii tai pe reclamele de la google [in jur de 0, 05 eurocenti pana la 1, 5 euro ]pe click depinde de mai multe lucruri
aveam cap 150-200 / zii
Http://artnmagic.wordpress.com/despre-si-cum-sa-faci-bani/ citeste aici, uite aici niste metode, eu am reusit sa fac bani din "blogging"
Eu am 11 euro de contul de Google Adsense, dar nu prea m-am ocupat de site asa ca am pierdut din vizitatori si acum e pustiu, dar in principal am facut 11 euro bine nu pot sa ii scot momentan dar ...ma laudam si eu aiurea
Da,am facut vizitatori, nu ii pot scoate pentru ca google Adsense are o suma minima de retragere [70 Euro respectiv 100 dolari]
Pai si eu de vreo 2 saptamani mi-am pus reclame (pe blogspot.com, nu?) si tot imi apare acolo, castiguri pana acum 0, 00. Si chestia e ca nici reclamele nu apar, adica...Nu Apar! nu stiu daca mai am sperante sa scot bani.
Sebywarlord de ce nu ii poti scoate? adica intai cu i-ai facut, ai avut f multi vizitatori?
Inteleg, si cum primesti banii? In functie de cati vizitatori ai avut( si cam cati ai avut daca nu sunt prea indiscreta )?