| dany1128 a întrebat:

Am un card visa de copii și am mers astăzi să extrag 100 RON. Nu mă lasă să extrag banii și-mi tot vine acest mesaj pe aplicație:extragerea nu a putut fi efectuata, motivul fiind depasire limita utilizare.

Ce ar putea însemna? Și cum să rezolv?

7 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Fă mai întâi un sold și vezi ce bani mai ai in cont. Apoi scoate cât ai în cont.

| doctorandus a răspuns:

Fiind card copii, ai o limita la cati bani poti scoate pe luna.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai e destul de clar, ai niste limitari la card

| JullErika a răspuns:

Dacă e de credit sau altceva înseamnă că ai depășit limita. Ori nu mai ai bani pe card.

| darrio2007 a răspuns:

Vrei sa scoti mai mult decat mai ai pe el.

| Violleta2022 a răspuns:

Intra in banca unde ai tu cardul si cere oficiantei de la ghiseu un EXTRAS DE CONT.

Aceea este o lisate cu toate tranzactiile facute pe acel card si arata suma care o mai ai in cont la acel moment.
cel mai probabil nu mai ai 100 roni de aceea nu ti s epoate efectua retragerea.

Nu uita sa iei cu tine cand mergi la banca: Cardul de identitate si cardul bancar, fiindca ti e va cere pe amandoua si daca nu le ai, nu te vor servi.

| Violleta2022 a răspuns (pentru JullErika):

Este imposibil ca un copialas sa aiba card de CREDIT, fiindca acele carduri se dau in conditii speciale numai adultilor care au joburi si venituri permanente, fiindca aceste carduri sunt legate de linii de credite (imprumuturi bancare).

Un copil poate avea un card de DEBIT, legat de contul bancar unde ii intra alocatia si eventual ceva banuti pe care ii mai da parintele lui.