| Jambooja a întrebat:

As dori sa stiu daca in cazul in care mi-as face un site de vanzari auto si as pune o taxa pentru adaugarea unui anunt auto, de 2 euro sa zicem, daca am nevoie de licenta/firma sau orice altceva. Stiu ca pentru a obtine un numar de 4 cifre gen 1887 la care sa trimiti un sms cu 2 euro, trebuie sa merg la ORANGE, VODAFONE si etc, dar ce nu stiu e daca pot face asta legal fara sa fiu inscris undeva. Impozit banuiesc ca trebuie sa platesc pe profit, deci in mod normal trebuie firma... Dar ce fel de firma? Lamuriti-ma va rog. FUNDA

Răspuns Câştigător
| crynys a răspuns:

Pentru a beneficia de un numar scurt cu suprataxa de la Orange sau Vodafone trebuie neaparat sa fi persoana juridica sa ai firma altfel nu ti-l da. Iti spun sigur ca m-am interesat personal.

4 răspunsuri:
| Fetitza1 a răspuns:

Buna!
Nu sunt eu cu de astea dar tata e.
Nu pun ceva in legatura cu toata chestia de la intrebarea aceasta.
Numai ca vroiam sa te lamuresc cu ceva:
Sunt multe siteuri in care publici anunturi de astea cum vrei tu, fara sa platesti nimic.
Pur si simplu pui titlu la anunt, pozele [daca ai ] si descrierea, adica toate datele despre lucrul respectiv.
Eu doar am venit cu o informare, daca nu te superi. Nu vreau fundita, doar vroiam sa stii de asta.
Succes in lamurire!

| Jambooja explică (pentru Fetitza1):

Eu am dat un exemplu ca sa intelegeti ce vreau. Stiu foarte bine ca sunt peste 20 de site-uri de genul asta.

Răspuns utilizator avertizat
| pyr a răspuns:

Nu trebuie sa fi neaparat persoana juridica. Sunt intermediari care iti pot oferi acest serviciu si ca persoana fizica (treci veniturile in declaratia de venit global).
Cauta pe guggal "micropayment sms" si fi atent la cat te taxeaza intermediarul din valoarea SMS-ului.
As fi si eu curios la sfarsit ce intermediar ai ales si care ar fi motivele deciziei.