| BlackShad0w a întrebat:

As vrea sa fac bani online. Precizez ca am 14 ani, sunt fata si nu detin carduri visa etc. Nu prea stiu sa lucrez cu site-urile, as dori ceva mai simplu. Se poate sa gasesc un site unde pot face bani? Stiti vreunul? Funda!
p.s. : nu doresc idei despre video chat sau mai stiu eu ce prostii. O zi buna! happy

19 răspunsuri:
| Anghel_Cosmin_1990 a răspuns:

Pai varsta necesara pentru astfel de afaceri este min. 18 ani experienta n jur de 2-6 ani

| Leatherleader a răspuns:

Cel mai bun site de facut bani este MUNCA, mai asteapta si tu inca 4 ani!winking

| Antyss08 a răspuns:

Bună,
Ești prea mititică, e prea complicat pentru vârsta ta.
Site-uri de publicitate poate.
De exemplu TPU se folosește de google adsense pentru publicatate cum e cu retardul ala din stânga cu telefonul.

| KodrutZ a răspuns:

Nu ai nevoie de nici un card, la 14 ani e virsta ideala sa te apuci SA INVETI chestii care in 2-3 ani iti pot aduce bani frumosi de tot, cum ar fi SEO, ceva programare Web, grafica.

| BlackChocolate1 a răspuns:

Flori nu vrei?! Numa' bani?

suntserios
| suntserios a răspuns:

La 14 ani tare ma indoiesc ca ai vreo pregatire de specialitate ca sa faci si bani sau ai impresia ca sunt site uri care iti trimit bani asa doar de dragu de a trimite bani?

| schmoll a răspuns:

Doar daca te apuci de video blog pe youtoube si din reclama..altfel sa inveti web design.css, html, php, si asa castigi putin, eu aveam anul trecut site ce depasea 3000 de utilizatori si faceam 4-5 euro pe saptamana, si e durere de cap, trebuie mereu sa aduci ceva nou in domeniu si creativitate maxima, succes

| BlackShad0w explică (pentru suntserios):

Stiu ca nimeni nu iti da bani pe degeaba, dar de curand parintii mei au avut un accident grav. Ei sunt in spital de ceva timp si nu am o stare materiala excelenta, asa ca incerc sa imi gasesc ceva de lucru. Nu am impresia ca site-urile trimit bani ca nu au ce face cu ei. Nu ar tebui sa judeci fara sa stii.winking Sa ai o zi buna!

| BlackShad0w explică (pentru BlackChocolate1):

Buna gluma. Pacat ca florile nu pot aduce mancare in casa, sau nu pot cumpara toat cele necesare.winking

| KodrutZ a răspuns (pentru BlackShad0w):

Trebuia sa zici asta de la inceput. De ce nu popularizezi cazul pentru a obtine donatii, daca e asa treaba? Mai ales in strainatate, ca la noi mai greu, dar nu neaparat. Uite, ai putea incepe prin a ii scrie lui Cabral despre situatia ta.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru BlackShad0w):

Imi pare rau pentru problemele tale, dar asta nu schimba cu nimic datele problemei, tot fara nicio calificare ramai. poate nu ai abordat tu cum trebuie situatia... nu te siteuri pe care sa castigi bani ai tu nevoie ci de oameni genrosi care sa ofere donatii

| roby006 a răspuns:

Castiga bani primind promotii pe telefon prin SMS! Fara a face absolut nimic!
Este vorba despre site-ul vivaSMS.ro, care te poate plati cu 3 eurocenti pe fiecare SMS primit pe telefonul mobil. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii, sa iti adaugi numarul de telefon si sa astepti sa castigi bani. Poti sa primesti banii prin transfer bancar sau sa iti incarci cartela cu ei, direct de pe vivaSMS.ro.

Pentru a incepe sa castigi, urmareste pasii:
1. Acceseaza link-ul: http://www.vivasms.ro/h/QagHz1SiNL
(Atentie! Trebuie accesat exact acest link. Daca incercati sa mergeti direct pe site-ul www.vivasms.ro direct nu va veti putea inregistra.)
Este un refferal link, dar fara el nu puteti sa va inregistrati!
2. Inscrie-te prin accesarea link-ului " Sign Up "
3. Introdu-ti numarul tau de telefon si celelalte informatii cerute (selecteaza sa primesti cate 5 sms-uri pe zi, in fiecare zi a saptamanii - momentan acesta este maximul)
4. Vei primi un numar de verificare pe telefon pe care trebuie sa il introduci ulterior pe site, deci ai grija ca numarul sa fie introdus corect. De asemenea, trebuie sa mergi la adresa de email si sa o validezi. Acest lucru il faci prin accesarea emailului primit de la vivaSMS.ro si accesarea link-ului din email.
5. Relaxeaza-te si asteapta sa primesti SMS-uri. Fiecare sms inseamna 3 eurocenti.
6. Ulterior, poti sa iti promovezi propriul link de recomandare altor persoane care se vor inscrie sub tine, castigand mai multi bani.

Mult succes!

| adita2013 a răspuns:

Sa stii ca nu e greu deloc sa faci bani pe net. Trebuie sa iti faci cont pe www.paypal.com si acolo o sa primesti banii. Sunt multe idei de afaceri pe net. Lasa-mi adresa ta de email si o sa te invat mai multe.

| IonutzWoW a răspuns:

Cea mai usoara metoda este clicksense (iti da in jur de 0.001 pentru fiecare click pe reclame). Uite aici un site bun : http://www.clixsense.com/. Eu in 4 ore am facut 1 dolar, dupa care m-am plictisit :)). BAFTA!

| costan a răspuns:

Uite aici un site romanesc care te plateste nu prea mult (dar mai mult decat alte site internationale de profil) pentu vizionare de reclame, se poate castiga si 100$ pe luna daca te implici serios: ( http://www.maildirect.ro/inregistrare/d6b9b766f3cce992e321a11a0c926714 )

| CristiB93 a răspuns (pentru adita2013):

Sunt intr-adevar multe, si eu cunosc multe, dar intrebarea mea este, tu ai facut vreodata vreun ban din vreo metoda?

| adita2013 a răspuns (pentru CristiB93):

Am facut 3000 de euro in citeva luni. Site-ul paypal legat de card-ul real. Adica daca intri in cont si dai retragere la bani, tii transfera direct pe card( de preferat pe ING). Daca vrei sa inveti meserie, da-mi adresa ta de email. Acest gen de lucruri, nu se pot spune public, pe site.

| CristiB93 a răspuns (pentru adita2013):

Ok. cryss.cryss32@yahoo.com, invata-ma si pe mine meserie.

| FantasyBoy a răspuns:

Ciudat...esti inscrisa pe acest site din 2013, dar ai 14 ani...la 6 ani ai stiut sa-ti faci cont pe TPU?!