| Kaat a întrebat:

As vrea sa fac niste bani, nu prea ar costa suma, doar ca eu stau cu bunicii si ei imi dau bani dar nu suficienti. Poate ma ajutati si pe mine, va rog! P.s : Sunt din Maramures, Baia Sprie, poate ma ajuta-i si pe mine! Va multumesc.; d

Răspuns Câştigător
| TheAce a răspuns:

Poti incerca ca reprezentant avon sau alte astfel de firme, o sa gasesti oferte chiar aici pe site. Pentru a putea putea lucra la promotii, chiar si pentru a impartii flyere legal trebuie sa ai minim 16 ani deci asta iese din discutie. De asemenea, daca iti convingi liceul sa organizeze la toamna balul bobocilor prin noi (sau prin mine) primesti de la mine un comision.

7 răspunsuri:
| iulianr a răspuns:

Daca bunicii iti dau bani, poti sa-i strangi pana ce obtii suma dorita.

| Dismally a răspuns:

Pai ce varsta ai, ce stii sa faci? happy

| Kaat explică (pentru Dismally):

Am varsta de 14 ani si jumatate, imi dau´deja seama de raspunsul pe care o sa mi.l adresezi laughing, ca nu am varsta potrivita, fiindca sunt minora, dar nu ma refer sa am angajez intr.un bar sau magazin ceva, ma refer la altceva, fiindca stiu´ca in magazine sau baruri nu am nici o sansa. Siu sa fac destul de multe, curatenie, sa fac unghiile, sa plimb poate cainii cuiva.

| Kaat explică (pentru iulianr):

Stiu chestia asta, dar nu imi dau´suficient? Crezi ca nu am incercat sa-mi adun? Dar am vazut rezultatul si nu imi place, fiindca sa aduna greu si incet :-s. ( Scuza. tima ca ma.m adresat cu,, Tu" )

| Kaat explică (pentru TheAce):

Multumesc oricum de sfat si de sustinere, dar pentru asta mai trebuie sa mai astept inca un an, cand voi fii la liceu straight face. offf doamne, nu mai pot astepta atat de mult, fiindca am nevoie de bani, am nevoie de unele necesitati.

| Dismally a răspuns (pentru Kaat):

E destul de greu la varsta ta, iar cu plimbat caini, facut unghii etc. nu prea faci bani din pacate sad Daca o sa-mi vina vreo idee te anunt, succes oricum happy

| Kaat explică (pentru Dismally):

Multumesc :*.