Uite eu sunt reprezentant oriflame si castig f bine. tot ce trebuie sa faci e sa strangi comanda de la prietenele tale plus ca primesti si f multe cadouri.ai discount foarte mare. eu am facut comanda de 5 mil si mi-au ramas 2 milioane.te pot ajuta sa te inscrii daca vrei
Buna Diana! eu am 11 ani. as putea sa fiu reprezentat la oriflame? nu sunt prea mica? multumesc!
Iti trebuie buletinul parintilor sa te inscrii pe numele lor daca vrei
Multumesc pentru raspuns! deci pot sa fiu reprezentant daca vreau dar cu buletinul parintilor mei nu? esti sigura? nu cumva sunt prea mica? pentru ca am 11 ani. si pot sa iau numai comenzile oameniilor sau trebuie sa le si aduc comaenzile oameniilor specifici? adica pot sa aleg sa iau numai comanda. si sa aduca altcineva comanda? multumesc!
De unde esti?
Eu sunt din Bucuresti! dar ce treaba are una cu alta?
Sunt din Bucuresti! dar ce treaba are una cu alta?
Daca nu ai bani du-te la ai tai si spune-le ca te apuci de videochat daca nu iti da bani si daca zice ca iti taie netul amenintai ca fugi de acasa dar spune-le hotarata
Gandeste-te la ce ai putea face pentru 50 RON si pune un microjob pe www.microjoburi.ro
Pai nu stiu mergi pe la bunici si ajuta-i ei sigur iti dau, pe la rude, vecini sau poti sa faci bratari impletite si sa le vinzi, ori poti face origami dar e mai greu
http://www.google.ro/......tp?/imgres uite un model.
La 11 ani nu prea ai cum sa faci bani dar astea sunt metodele pe care ti le recomand :)