| amykool a întrebat:

Asi dori sa fac niste bani in plus, dar am doar 11 ani, iar daca fac curat in casa nu primesc nimic. Va rog ajutor. ce ati face voi in locul meu? + ca vine ziua unei prietene iar mama si tata nu ma sponsorizeaza si mnoh nu stiu ce sa fac! Alocaltia nu mi se da la mine asa ca fara aceasta varianta.DAU FUNDA PROMIT! AS DORI RASPUNS URGENT DACA SE POATE...

Răspuns Câştigător
| Diana7383 a răspuns:

Uite eu sunt reprezentant oriflame si castig f bine. tot ce trebuie sa faci e sa strangi comanda de la prietenele tale plus ca primesti si f multe cadouri.ai discount foarte mare. eu am facut comanda de 5 mil si mi-au ramas 2 milioane.te pot ajuta sa te inscrii daca vrei

10 răspunsuri:
| alexmyhay95 a răspuns:

Daca nu ai bani du-te la ai tai si spune-le ca te apuci de videochat daca nu iti da bani si daca zice ca iti taie netul amenintai ca fugi de acasa dar spune-le hotarata

| qBiiiu a răspuns:

Pai nu stiu mergi pe la bunici si ajuta-i ei sigur iti dau, pe la rude, vecini sau poti sa faci bratari impletite si sa le vinzi, ori poti face origami dar e mai greu
http://www.google.ro/......tp?/imgres uite un model.
La 11 ani nu prea ai cum sa faci bani dar astea sunt metodele pe care ti le recomand :)

| qBiiiu a răspuns:

Funda?

| dadone a răspuns:

Gandeste-te la ce ai putea face pentru 50 RON si pune un microjob pe www.microjoburi.ro

| gabriela02 a răspuns (pentru Diana7383):

Buna Diana! eu am 11 ani. as putea sa fiu reprezentat la oriflame? nu sunt prea mica? multumesc!

| Diana7383 a răspuns (pentru gabriela02):

Iti trebuie buletinul parintilor sa te inscrii pe numele lor daca vrei

Multumesc pentru raspuns! deci pot sa fiu reprezentant daca vreau dar cu buletinul parintilor mei nu? esti sigura? nu cumva sunt prea mica? pentru ca am 11 ani. si pot sa iau numai comenzile oameniilor sau trebuie sa le si aduc comaenzile oameniilor specifici? adica pot sa aleg sa iau numai comanda. si sa aduca altcineva comanda? multumesc!

| Diana7383 a răspuns (pentru gabriela02):

De unde esti?

Eu sunt din Bucuresti! dar ce treaba are una cu alta?

Sunt din Bucuresti! dar ce treaba are una cu alta?