| coadadematura a întrebat:

Ati auzit de acea aplicatie cu crypto monede Bitpanda in care iti faceai cont cu adresa de Austria, invitai mai multi prieteni si primeati 50 euro? Ce ziceti, este legala? E legal daca iti faci adresa de Austria, buletin de Romania si nu ai fost niciodata in Austria? E plina Romania de acest subiect, foarte multi din tara au facut asta si din Rep Moldova. Vazusem videoclipuri pe Youtube si din Italia si Spania. Multi mi-au zis ca este legala, nu are de ce sa nu fie, am vorbit chiar si cu un youtuber, Preda Marinel, are peste 10k abonati, la fel, spunea ca este legala fara niciun risc deoarece este doar un bonus si ai pus regiune de Austria.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este deja scris peste tot, ca a fost un mare SCAM!
Aia multi de la care ai auzit tu, pune-i sa-ti arate pe viu, unde au primit ei banii.
Te asigur ca se vor eschiva sa-ti arate ceva, pentru ca nu au primit nimic, de fapt.
Oamenii sunt mincinosi si daca ei o fura de fraieri, nu vor sa faca bine unui prieten sa-i spuna adevarul, ca sa nu rada de el, asa ca, il incita pe prieten sa bage si el bani ca sa se bucure de necazul lui.

| coadadematura explică (pentru Violleta2022):

Cum adica? Nu inteleg

| Violleta2022 a răspuns (pentru coadadematura):

Adica este ilegala, o pare pacaleala!

Banii chiar se primesc ca am incercat, dar voiam sa intreb daca e ilegala faza cu adresa din Austria

Daca ai incercat, atunci de ce mai vii sa ne intrebi pe noi daca este legala?

Tie ti se pare legal sa daci declaratii false in acte legale?

Pai nu prea erau acte, e plin tik tok-ul si Instagram-ul din Romania de astia care au facut. Am vazut multe video si din Italia si Spania la fel

Dar tu, folosindu-ti minte, crezi ca este legal sa declari ca locuiesti in Austra, cand tu esti in Romania?
Fiindac eu nu vad nimic legal in asta, indiferent cati mincinosi vin si afirma pe tiktok si insta.