| Stefan91972 a întrebat:

Ba incerc de foarte mult timp sa fac bani online dar nu merge si nici nu prea am habar cum daca se poate sa ma ajute cineva

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Macar ai incercat, asdar este timpul sa-ti iei o munca fizica,, daca nu ai calificari si experienta profesionala ca sa poti castiga bani online.

| dullcat a răspuns:

Buna.Ce ai incercat mai exact? Ca idee generala, nu oricine poate ajunge viral pe toate reletele inutile si sa monetizeze schema, daca la asta te referi.laughing

| Dyana891 a răspuns:

Am incercat aceeasi chestie, am vrut sa castig de acasa dar nu stiu unde sa caut.

| mastadont a răspuns:

De câștigat se poate, depinde de ce știi să faci. Design grafic, software engineering, traduceri, copywriting, sunt doar câteva dintre domeniile în care poți câștiga online, totul e să te pricepi și să intri pe site-urile de profil unde să cauți joburi.

| johnnny123 a răspuns:

"Ai încercat să faci bani online" făcând ce?

Mie mi se pare că majoritatea adolescenților care "vor să facă bani online" nu înțeleg faptul că accesul la internet nu este suficient pentru a face bani. Mai trebuie să ai și niște competențe.

Privește lucrurile așa: orice om poate să-și cumpere o minge, dar nu toți oamenii pot să facă bani din fotbal. Orice om poate să-și cumpere un cuțit și un tocător, dar nu toți oamenii pot să devină masterchefi. Exact la fel stau lucrurile și cu "online-ul". Orice om poate să fie online, dar nu toți oamenii pot să facă bani pe internet.

| Terez a răspuns:

De foarte mult timp se spune ca nu se pot face bani online dar tu tot ai incercat. Acum mergi la munca cu spinarea. Ma rog, cu mintea daca te ajuta.

| Stefan91972 explică (pentru dullcat):

Marketing afiliat