| ChiforMaria a întrebat:

Bună! A lucrat cineva pentru site-ul operator-flexibil? Și dacă da, sunt serioși în privința plăților?

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sunt excroci care fraudează clienții. Dacă lucrezi cu ei, tu participi la frauda lor, în calitate de executant.

| DandG2304 a răspuns:

Lucrez la ei de o perioada destul de lunga, iar banii mereu i-am primit. Toata lumea se sperie pentru ca iti cere sa iti verifici identitatea, dar exact acelasi lucru se intampla cand te duci sa te angajezi in orice alta parte. Au nevoie sa stie ca ai peste 18 ani si ca pot sa te plateasca. Instruirea este super usoara, mai ales ca de obicei se repeta foarte mult informatia. Recomand pentru cine cauta un job flexibil, part-time sau full-time!

| Dragos388 a răspuns:

Salut! Da, eu am lucrat cu ei și mă gândesc să aplic din nou. Nu am avut nicio problemă cu plățile. La început am avut o mică problemă cu contul bancar, dar a fost din cauza mea. Am avut noroc că echipa lor de suport m-a ajutat. Nu am confirmat eu într-un e-mail ceva, din cauza asta. Eu nu pot decât să-i recomand și dacă nu îți place, îi poți ruga să-ți închidă account-ul. Baftă!