| BiaBubulina a întrebat:

Aceasta intrebare este pentru adulti.Vedeti mama mea are 42 de ani si este contabil cu 20 de ani de experienta in aceasta meserie.Problema este ca ar vrea sa renunte la firma unde lucreaza.Nu gaseste nici un servici asa ca va rog sa-mi recomondati oameni, firme, care cauta angajati, care sa lucreze in contabilitate sau site-uri pe care poti cauta job-uri.Multumesc mult!
P. S Stie mai multe dar eu am scris "in mare" happy

Răspuns Câştigător
| ioachimb a răspuns:

1. E bine sa pastreze deocamdata ceea ce are, si este sigura de locul de munca. 2. Depinde ce atestate are pe contabilitate, daca are ceca-rul, stie dansa ce inseamna asta. Oricum contabilitatea este platita fff prost la noi, si te freaca firmele de i-ti sar capacele pentru balante, bilanturi, etc. Putem vorbii mai multe pe yahoo : ioachimbucurescu@yahoo.com. Eu spre ex am ramas fara loc de munca dupa 28 ani la 47 ani. Si desi am aplicat pe nnnnn siteuri si pe nnnn targuri, sunt mari tepe, nu te suna nimeni, decat rampandule de joburi, gen impartit fiere, operator interviu, sondaje, care sunt platite ffff prost dupa 2-3 luni.

6 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Sa intre pe www.anuntultelefonic.ro si gaseste o gramada.eu site-ul asta il folosesc, o sa-si gaseasca sigur

| MihaelaDart a răspuns:

As face altfel! Nu as renunta la firma la care lucrez si in acest timp imi caut in alt loc. Decat sa ramana fara serviciu si apoi sa-i fi greu pana la gasirea altuia... stresul va fi mai mare! Asa ca mai bine ramane o perioada la locul de munca pe care-l are si isi cauta si in alta parte. Sa incerce sa depuna C. V. + scrisori de intentie la firmele ce se regasesc pe site-ul www.ejobs.com ori la firmele din orasul unde locuiti, sa ia la pas orice firma. Poate sa incerce si la primarie, trebuie sa aiba vreun post liber sau din auzitele prietenilor.

Succes!

| BiaBubulina explică (pentru MihaelaDart):

Asta face si ea happy nu a renuntat dar isi cauta serv

| BiaBubulina explică (pentru katy):

Multuu':*

| katy a răspuns (pentru BiaBubulina):

Pentru nimic:*