Bună. Știu 2 modalități în care poți face bani fara sa investești nicun ban(asta doar dacă ai deja un laptop și poate o camera decenta de telefon.
1. Dacă tot vrei sa îți începi un canal de YouTube, o poți face și aici nu implica nicun risc din punct de vedere financiar. Trebuie doar sa ai o camera ok și un program în care sa editezi video urile. Canalul de YouTube necesita foarte mult timp însă și dacă dai lovitura, te-ai scos.
Te poți filma când desenezi un anume ceva sau poți face tutoriale ( multă lume cauta asa ceva). Poți face și desene 3d sau anumite challenger uri ca de exemplu sa desenezi ceva fara sa ridici creionul de pe foaie. Pune ți la încercare imaginația.
O chestie foarte importanta pe care trebuie sa o știi este ca trebuie sa pui titluri în engleza și sa desenezi chestii recunoscute de toată lumea sau care se afla în trending. De exemplu dacă peste noapte o sa apară un artist nou cu o piesa super populara, poți desena portretul acelui artist iar acel video o sa apară la recomandate celor care deja au ascultat piesa.
Alta chestie este ca trebuie sa înțelegi și cum funcționează YouTube ul și într un fel cam el dictează ce sa postezi. Trebuie sa știi de SEO ( search engine optimization). Fără sa ai cunoștințe despre asa ceva te vei trezit ca ai multe video-uri puse și fără nicun rezultat apoi o sa te lași ( asta e o mare greșeală, renuntatul). Prin SEO ma refer la titlu, descriere, tag uri și thumbnail. Oricum orice se poată învața de pe google. Dacă vrei poți sa.,, copiezi " ceea ce face acest tip. https://youtu.be/BNytuaSbCDw
Pui camera undeva unde sa stea fix, sa ai și o lumina bună, desenezi, apoi filmarea o pui într un soft și o dai pe speed up punând și o melodie ( grija mare la copyright)
Odată ce îți formezi o audienta, posibil sa fii contactata de anumite branduri ca să le promovezi produsele, evident contra cost. Banii se pot face cum am zis mai devreme și în funcție de numărul de vizualizări ( poți câștiga între 1000-5000 $ pe milionul de vizualizări, dar repet TOTUL IN ENGLEZA)
Avantajul este ca poți face asta fata sa îți arăți fata sau sa îți asculte cineva vocea
2. POD ( print o demand). Dacă știi sa fac design uri pentru haine, o poți face. Ca sa îți zic cât mai pe scurt. Sunt site uri unde îți poți face un cont gratis și sa încarci câte design uri dorești și pe ce dorești (tot gratis) (hanorace, tricouri, măști, ghiozdane) ATÂT TIMP CÂT SUNT FĂCUTE DE TINE. Și aici e un avantaj deoarece nu trebuie sa investești nicun ban, doar timp.
Design urile le poți face gratis, le poți încărca gratis și rămân acolo pentru totdeauna, iar dacă nu se vând, nu trebuie aa plătești nimic. Dacă cineva o sa cumpere un tricou care are pe el un design făcut de tine, tu vei primi un comision de 20% ( acest comision este setat de tine. Poate fi și 5 și 10 și 30%)
Mai multe poți învață de aici și repet, nu ai nimic de pierdut din punct de vede financiar.
Cauta pe YouTube :
Greg Gottfried
Passive owl
De la ei poți învața TOT ce tine de acest tip de business.
Succes!
Înscrie-te într-un curs de pictură pentru a te perfecționa și apoi îți poți face canal de yt. Nu cred că ar refuza un adult să te înscrie pe banii lor.
Daca iti deschizi canal de Youtube nu inseamna ca o sa si faci bani.Mai bine pentru varsta ta poti plimba cainii vecinilor contra cost, sau le poti duce gunoiul, le poti face cateva cumparaturi, daca inveti bine la scoala poti primi bursa plus alocatia, ii strangi si faci cativa banuti
Si pana la urma ii poti spune tatalui tau ca ai nevoie si tu ca orice fata de o bluza, de o fusta, de un gloss pentru buze
În legătura de bursa și alocație eu le iau doar ca am un cont la banca și acolo ajung și nu am acces la el încă. Iar câinii mi-e frica de câini. Vecinii mei nu prea is genul sa le duci gunoiul contracost