anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie urgent de ajutor. M-am inscris la o postliceala si am platit prima taxa 1000 lei plus 50 lei inscrierea. Dupa ce am facut aceasta greseala, am vazut conditiile in care se invata( tinand cont ca privat) si m-am razgandit. Tin sa anunt ca nu m-am prezentat nicio zi. Au trecut 3 zile de la inceperea orelor. Pot sa imi recuperez taxa de 1000 lei ( inca am chitantele). Multumesc mult! Fundita.

8 răspunsuri:
| IoanaaaaaaaaASDF a răspuns:

Banii nu ii poti recupera nici nu te poti transfera in alt oras.
Asta i s-a intamplat fratelui meu

Bula
| Bula a răspuns:

Incercare moarte n-are.
In cel mai rau caz vei fi refuzat.

| Florentina9210 a răspuns:

Postliceala=aiureala totala!
Din pacate banii nu ii mai poti recupera.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Taxa de inscriere nu se mai poate recupera dar taxa de studii o poti recupera, depune o cerere de restituire a taxei de studii la scoala.
Daca nu vor sa ti-o restituie ii poti da in judecata si vei obtine castig de cauza.

| Dismally a răspuns:

Nu cred ca ii mai poti recupera dar mergi totusi si intreaba.

| JustDespair a răspuns:

Asta se intampla daca nu înveți.Tot un 0 cu probleme financiare si un salariu de 1400 de lei vei ramane.
Atât de trist si totusi mă bucur ca nu sunt in situatia ta.Banii nu ii poți recupera.
Inca o viata de pe acest site ajunge irosita si jegoasa.

| Noonee a răspuns (pentru JustDespair):

Singura viata irosita si jegoasa( in comportament) este a ta. Nu stii conditiile mele de trai, nu stii de ce am ajuns la taxa, nu stii cat a trebuit sa imi ajut parintii si nu stii si cat am invatat! Am bacalaureatul luat. Am muncit de la 18 ani ca sa imi ajut parintii -nu am fost ajutata ca altii. Faptul ca, acum imi permit sa fiu mai prevazatoare si sa ma inscriu la taxa la o postliceala, nu ma face irosita si jegoasa. Faptul ca nu imi permit sa stau cu frica-n san, ca nu am 6000 lei (sau mai nou 9000 lei) de achitat in cazul in care (se poate intampla) pic la taxa, nu ai dreptul sa ma faci irosita si jegoasa. Eu ca viata ce sunt. o traiesc asa cum doresc si cum cred de cuvinta, si da' se pare ca educatia mea e mult mai frumoasa ca ta. Faptul ca fac o postliceala, nu insemna ca imi doresc ca asta sa fac toata viata(poate am sa fac si o facultate, si poate in viitor, tu sau copii tai veti lucra la mine in firma) Nu judeca, doar fiindca esti spatele tastaturii, mai bine treci mai departe si vezi frumosul din viata, decat sa murdaresti ziua cuiva. Sa ai o zi la fel de frumoasa ca sufletul tau!

| JustDespair a răspuns (pentru Noonee):

Da da.Nu ma cunosti si am avut o viata mult mai grea (am crescut fara parinti)deci nu comenta. laughing