Nu ți-l blochează. Cum ai zis și tu, încercările trebuie să fie consecutive, adică una după alta. Dacă scoți cardul și mergi la alt bancomat sau în altă zi nu ți-l blochează.
Logic, pentru ca se reseteaza doar daca bagi pinul corect o data. Daca nu il mai ti minte cel mai bine e sa mergi la banca si sa il schimbi.
Da,se blocheaza. Nu conteaza ca ai incercat ieri de doua ori si azi o data
3 consecutive...cum ar fi daca cineva ti-ar fura cardul si ar incerca asa pana nimereste combinatia?!
doua azi, doua maine
daca ai nevoie de bani, scoate cu buletinul, si cere-le la banca sa iti retrimita un nou pin
Pai treaba a stat asa. La sfarsitul lunii trecute am fost sa mi ridic cardul nou, ca cel vechi expirase, și doamna de acolo mi-a zis sa l activez și ca pinul rămâne același. Am uitat sa l activez și am mers la un supermarket ca am înțeles ca acolo când faci o plata se activează și cardul. Ok, am fost însă când sa bag pinul cică este incorect, și l am băgat de 2 ori, și știu ca l am scris corect dar nu înțeleg care a fost problema. Ma lămuriți voi?
Trebuie activat la bancomat nu la supermarket. Nu stiu cine ti-a zis ca se activeaza la magazin dar nu merge asa)
Nu te lua dupa alea ca si eu am ascultat de lele cand a forst vorba de mobile banking. Mergi la un bancomat, sau la banca sa il schimbe. Altfel ramane in bancomat si iti pierzi vremea pana il recuperezi.
Si la ei pe site zice sa folosesti bancomat:
''Cardul tau se activeaza foarte simplu, la cel mai apropiat bancomat BT, urmand acesti pasi: 1. introdu cardul in ATM 2. introdu codul PIN sau codul de activare primit prin SMS 3. selecteaza optiunea "Activare card" Daca ai primit un cod de activare prin SMS, dupa acesti pasi trebuie sa alegi codul PIN cu care vei utiliza in viitor cardul. ''
Vreau sa încerc la un bancomat transilvania. Sa vad într-adevăr dacă merge. Poate de asta a și zis ca i greșit pinul, pentru ca am încercat la aparatul lor, când eu știu sigur ca nu e.
Se blocheaza daca il scrii si a treia oara gresit.
Apropo, e chiar asa de greu de tinut minte un cod pin? Are doar 4 cifre, ce naiba!
Pai asta e ideea. Folosesc acest pin de vreo 3 4 ani. Și acum când am mers la acel magazin, ca am scris mai sus despre asta, îmi zice ca e incorect.
Am patit si eu asta. Nu ai wirreless, sau cum ii spune, activat?
Sunt carduri pe care nu il introduci in pos ci il pui deasupra pe el si efectuezi plata.
Atunci l am introdus înăuntru. Și am tastat de 2 ori pinul, și a spus ca e incorect.