| Valentin_Ilias_1969 a întrebat:

Bună,am vandut o Dacia logan ambiance, la un samsar de etnie roma din Bucuresti, masina avea km reali 20000.km transmisia schimbata,itp,facut recent,am facut actele si radierea, am luat banii, cu mult mai jos decat am cerut dar treaca mearga. Dupa 3 zile imi trimite film
cu masina cum da rateuri si scoate fum alb, probabil, vrea să-i platesc reparatia? Sa mai confruntat cineva cu problema aceasta?

16 răspunsuri:
| Începătorul988 a răspuns:

Nu ii plati reparatia! Numai depinde de tine. Cine stie ce piese o fi pus el pe masina pentru a mai scoate niste banii.

| SantalPorcocale a răspuns:

Deci ai primit cu mult mai putin decat ai cerut.
Considera ca banii lipsa pe care nu i-ai primit sunt pentru reparatia lui.
Deci in mare, sa se descurce omu, nu mai e problema ta.

| Iunix a răspuns:

Fii sincer, tu când i-ai vândut mașina aceasta avea defecte ascunse? Adică avea vreo problemă pe care nu i-ai spus-o?

| Valentin_Ilias_1969 explică (pentru Iunix):

Nu avea absolut nimic la 2o.ooo adica douazeci de mii de km, masia este noua, mergea la prima cheie, o data pe an se circula cu ea

| Valentin_Ilias_1969 explică (pentru Începătorul988):

Corect,masina nu avea nimic, douazeci de mii de km curati practic era noua,

Nimic,am vindut-o pt.ca stătea degeba in garaj, venim intara 1 pe an cu masina, mergea impecabil dar dupa cum am vazut pe videoul trimis ia scos fisa de la bujii,

| Valentin_Ilias_1969 explică:

Acum am gasit buba,tipul a scos fisele de pe bobina de inductie originala la care a atasat o alta bobina de inductie care avea probleme, atirna pe motor pur si simplu, el a trimis video cu,, uite ce mi-ai vindut frate,,, tiganul tot tigan.ori ce ar spune cineva

| Iunix a răspuns (pentru Valentin_Ilias_1969):

Cu cât ai vândut-o?

| Începătorul988 a răspuns (pentru Valentin_Ilias_1969):

Asa sunt tiganii. Si dupa plang ca isi bat romanii joc de ei. Mie acum o saptamana cand ma plimbam cu prietena pe strada ne-au oprit pentru a cere banii 2pusti de 16/17ani. Inca putin si ma luau la bataie, crezand ca le dau bani.

1700 eu am cerut 2miii

andreia67
| andreia67 a răspuns (pentru Valentin_Ilias_1969):

Din ce an era masina? Avea puncte de rugina?

| Valentin_Ilias_1969 explică (pentru andreia67):

Avea 2-3 puncte de rugina, din 2007, nu se putea vinde mai mult deoarece nu avea servo era varianta simpla

| Iunix a răspuns (pentru Valentin_Ilias_1969):

Vezi ce al naibii e țiganu? După ce că, pracric te-a fraierit la bani, că ți-a dat cu 300 de euro mai puțin acum face tot felul de şmecherii ca să-i mai dai tu bani pentru reparații. La banii ăştia nu mai bine puneai anunț pe net? Şi la 20.000 de km şi 2000 € şigur găseai un cumpărător. Mai ales dacă puteai să dovedeşti că acei km sunt reali. Nu de alta dar putea să ridice suspiciuni, e cam puțin. Din ce an era maşina?

Nu pre-a avem timp, nu stam mult in tara de aceea am bagat-o pe olx

andreia67
| andreia67 a răspuns (pentru Valentin_Ilias_1969):

E un pret corect 1700 euro pentru un Logan Ambiance din 2007, la 20.000 km masina aia era practic noua, ce javra de om trebuie sa fii ca sa faci asa ceva. In afara de ulei + filtru si eventual distributie daca era cea originala nu prea aveai ce sa schimbi la ea.

| Valentin_Ilias_1969 explică (pentru andreia67):

Distributia era schimbata pt.ca au trecut anii, ulei filtre ok,,, asa fac ei bani care pune botul pune, stiam ca nu putem lua 2000, ADRIAN TIBERIUS CARAIAN asta este numele, asta ca pe viitor daca aude cineva numele sa plece