| irina_7302 a întrebat:

Buna as vrea sa stiu si eu daca sunt adevarate mesajele depe net care spun cam asa "felicitari ai castigat un iPad 3 trimite un sms la 1305... "vreau sa stiu daca a trimis cineva si a primit tableta acasa va rog mult.

Răspuns Câştigător
| MihaielaMik a răspuns:

Deci Irina, astea sunt farse ca sa te puna sa platesti!
Nu primesti nici o tableta, din potriva ca pierzi bani daca te lasi pacalita de astia...
Ei spun asa ca sa te pacaleasca -.-''
Daca ai o nelamurire, lasa in comm.
Sper ca te-am ajutat, FUNDA? :''D

9 răspunsuri:
| cappytempo a răspuns:

Sunt niste prostii de publicitati! te pune sa bagi numarul de telefon si te lasa fara credit! nu cedaaaa! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SMS-ul costa enorm dar tot nu primesti nimic. Stai cuminte.

| cips97 a răspuns:

NU! De cele mai multe ori au virusi si virusi periculosi care nu afecteaza numai
Pcul ci si pe tine. Poti sa iei un vierme. Viermii sunt niste virusi, calculatorul nu are simptome, dar dau accesul hackeriloe pe pcul tau si astfel pot face piraterie si dupa ipul duce la tine. si nu te gandii ca raman urme, daca au fost destul de destepti sa creeze un virus de genu sunt destul de destepti sa isi stearga urmele. Deci sub nici-o forma nu apasa pe vreun anunt de genul.

| sodobar a răspuns:

Nu sunt adevarate, sunt doar niste minciuni, insa iti spun eu ceva adevarat Vrei sa castigi bani? trebuie sa dai like pe facebook sau pe twitter si primesti bani, cand strangi 15 euro poti sa ii scoti, inregistreaza-te! este gratuit, ai doar de castigat ca asa tii calculatorul deschis, nu strica sa faci niste banuti, la inceput nu o sa faci foarte multi bani dar pe parcurs o sa ajungi la sume frumoase, acesta este linkul http://www.fanslave.net/ref.php?ref=742597

| CreaţaWsz a răspuns:

Sunt virusi.

| FlorinM28 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuu

| irina_7302 explică:

Multumesc frumos chiar mi-au fost de ajutor raspunsurile :*

| irina_7302 explică (pentru sodobar):

Ai facut tu bani din asa ceva? eu nu prea cred nevoie de bani cred ca avem toti mi se pare cam ciudat ca, castigi si nu pierzi nimic.

| sodobar a răspuns (pentru irina_7302):

Da eu dar varul meu a fost primul care m-a bagat si pe mine, acum sa iti explic cum decurge treaba, de unde crezi ca unele pagini facebook au like-uri cu milioanele? asa de multe? nu dau un numar asa mare de oameni like la diferite produse, sunt firme pe care companiile ca ex carrefour le platesc pentru like-uri iar firmele ca fanslave dau bani oamenilor pentru like si uite de aici un loc bun de a scoate banii de buzunar, pana acum personal am scos o tura de 15 euro,la inceput faci foarte greu,cand faci rost de refferali misiune devine usoara,mare lucru nu am facut in afara ca am din cand in cand cate un refresh la pagina ca sa vad daca au aparut pagine de dat like,daca vrei sa te bagi te astept,am si eu de castigat dar si tu, daca mai ai nelamuriri imi spui, uite aici link sa te inscrii, fa-o doar daca te ocupi zilnic cateva minute de asta, de dovezi..sunt o gramada pe net, cu facturi de la ei, http://www.fanslave.net/ref.php?ref=742597