| sheryn a întrebat:

Cine vrea sa devina reprezentant la oriflame? Primesti o multime de cadouri de bun venit si reduceri pana la 40 %! De exemplu la o comanda de 5 milioane, platesti decat 3, ceea ce inseamna ca 2 sunt ale tale! Nu esti obligat sa vinzi, poti lua produse cu reducere pentru tinehappy...Astept raspunsuri! La inscriere primesti un cadou, plus cadourile de bun venit!

16 răspunsuri:
| Yoyolovesblue a răspuns:

Si poti avea orice varsta?

| sheryn explică:

Ce varsta ai?

| sheryn explică (pentru Yoyolovesblue):

Te poti face pe numele tau daca ai peste 16 ani, daca nu pe numele mamei talehappy

Mda...mai am de asteptat laughing si mama n-ar fi de acord puppy dog eyes!

Dc? Cati ani ai?

Crede-ma sunt foarte " batrana", 14 ani!

Nu esti mica rau.am fete de varsta ta care fac comanda pe numele la unul din parinti...sau poti face impreuna cu mama ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Merge si la 17 ani?

AdelinaBubulina asa te vreau! Si mama este reprezentant la alta firma de cosmetice si nu e interesata, in nici un caz nu ma pun pe numele ei blushing, desi m-ar cam tenta, nu risc!

| sheryn explică (pentru anonim_4396):

Da.eu am 17!

Credeti-ma mie mama nu mi-a mai dat bani pentru haine de mult.imi cumpar din bani care imi raman de la oriflame

| sheryn explică (pentru anonim_4396):

Dami id-ul tau sa iti spun mai multe!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sheryn):

Rock.angel21@rocketmail.com[scrie-l pe tot altfel nu merge]

| emabrumareanu29 a răspuns:

Buna.iti pot prezenta oportunitatea de a fi reprezentant la giada rome sau ladys. daca te intereseaza un castig in plus, id-ul meu este ema_brumareanu si iti pot da mai multe detalii.

| IoanaElena a răspuns:

Heii...eu as vrea sa devin reprezentant, am 14 ani, dar cred ca mama ar fi de acord sa pun pe numele ei.Intrebare:cadourile le primesti doar la inceput sau la fiecare campanie cate ceva? mersii

| sheryn explică (pentru IoanaElena):

Scuze nu am mai intrat pe site...sheryn.susu este id meu da-mi add si iti spun mai multe