Nu cred ca esti singura persoana care are nevoie de bani. Cu unele mici exceptii, aproape toti oamenii vor bani, iar 1500 euro nu este o suma foarte mica pentru romani (reprezinta 1-5 salarii). In general nu este o idee buna sa te imprumuti de bani de la familie, decat daca esti absolut sigura ca ii vei putea da inapoi in intervalul promis. Cum nu ai un job, de unde stii ca ii vei putea returna?
Ma gandeam dupa sa imi iau un job..sau este mai bine sa imi iau un job ca sa pot face un imprumut in banca?
Pai daca crezi ca ii poti returna aia 1500 euro cu un job sau un imprumut la banca, de ce nu iti iei un job sau sa faci un imprumut, si cand strangi cei 1500 euro iti faci operatia? Cati ani ai acum?
Daca ai 24 ani, ar trebui sa fie relativ usor sa gasesti un job. Si cum ai trait asa 24 ani, mai poti trai inca cateva luni. Se intampla ceva special la revelion?
Pai daca nu este nici o graba, incearca sa strangi banii prin forte propri.
Pai oricum o sa afle daca operatia reuseste, nu? Le spui ca nu te simti total OK cu nasul asa, si ca vrei sa strangi bani ca sa-l 'repari'. E posibil sa te ajute si ei financiar. Pe de alta parte, tu esti sigura ca ai o problema reala cu nasul? Adica, nimeni nu e perfect, si daca nu fug copii de tine pe strada poti macar sa-ti intrebi prietenii daca ei cred ca ar fi o idee buna operatia.
Pai iti iei un job, si incerci sa strangi bani.nu e bine sa te imprumuti.mai ales ca problema ta nu e grava si nici urgenta, e o operatie estetica electiva.
la parinti poti sa le spui ca ai fost la medic si ai deviatie de sept si ai nevoie de operatie
Pai si ce o sa zica? ca pana acum nu am avut probleme cu septul..si nu m a incurcat cu nimic.din punct de vedere functional