Nu prea ai cum, ca iti trebuie datele legale pentru cont in sine. Eventual iti faci un revolut sau monese pe un prepay, si asa poti da doar numarul.
In condițiile alea, nu-ți dă nimeni nimic!
(zicea Dinică: Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana)
Iar n-ai inteles...
Ma refer sa nu stie donatorul numele meu, deci persoana care imi baga banii. NU ca vreau sa deschid un cont si sa nu imi dau numele. E vorba de cel care face donatia! La videochat de exemplu, tu nu stii cum il cheama pe entertainer, dar ii bagi bani daca vrei...
Am intalnit situatii cand unele persoane nu isi dadeau numele, decat numarul de cont, asta ma intereseaza pe mine, ce cont e ala de trebuie doar numarul dat la donator
"La videochat de exemplu, tu nu stii cum il cheama" - normal, se dezbracă pentru tine, nu interesează numele și pielea vizibilă
și de fapt tu nu ințelegi: nimeni (sănătos la cap) nu dă nimic nimănui anonim, fără a ști de ce ar face-o
Se vede ca n-ai facut o faptă buna in viata ta, adica tu cabd vrei sa donezi unui azil sau unei case de copii tii mortis sa stii numele ca sa ce?!
Nu imi mai scrie ca imi pierd timpul pe bune, eu sunt genul de om care fac actiuni caritabile si raman anonim, pentru ca da, faptele bune se fac in secret! Hai pa
Sper sa ramaneti pe o insula, astia care ganditi asa, pentru ca acolo va e locul. Cand faci o fapta buna o stii DOAR TU, nu si altii! Asa fac EU. Daca tu faci anumite chestii si apoi le scoti la oameni ochii cu ele, esti cel putin nebuna si perversa. Hai sictir!
Pa si pularevedere, săracule!
Eu am donat si nu imi pare rau, dar astia ca voi isi bagă unghia-n gât daca ofera 50 bani, marș!