| saresipiper a întrebat:

Buna, cum imi pot deschide un cont pentru donații (actiuni caritabile gen) fara sa imi dau numele, doar ibanul sau un cod sa fie nevoie pentru cei ce vor sa doneze?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

PayPal

13 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Nu prea ai cum, ca iti trebuie datele legale pentru cont in sine. Eventual iti faci un revolut sau monese pe un prepay, si asa poti da doar numarul.

| sierra1 a răspuns:

In condițiile alea, nu-ți dă nimeni nimic!

(zicea Dinică: Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana)

| RxTx a răspuns (pentru sierra1):

Eu jur ca ii dau 100 lei daca reuseste sa faca asta!

| sierra1 a răspuns (pentru RxTx):

Asta-i spuneam și eu

| saresipiper explică (pentru sierra1):

Iar n-ai inteles...
Ma refer sa nu stie donatorul numele meu, deci persoana care imi baga banii. NU ca vreau sa deschid un cont si sa nu imi dau numele. E vorba de cel care face donatia! La videochat de exemplu, tu nu stii cum il cheama pe entertainer, dar ii bagi bani daca vrei...
Am intalnit situatii cand unele persoane nu isi dadeau numele, decat numarul de cont, asta ma intereseaza pe mine, ce cont e ala de trebuie doar numarul dat la donator

| saresipiper explică (pentru RxTx):

Tine-ti banii, generosule. Aia abia daca ajung de un fresh...

| sierra1 a răspuns (pentru saresipiper):

"La videochat de exemplu, tu nu stii cum il cheama" - normal, se dezbracă pentru tine, nu interesează numele și pielea vizibilă

| sierra1 a răspuns (pentru saresipiper):

și de fapt tu nu ințelegi: nimeni (sănătos la cap) nu dă nimic nimănui anonim, fără a ști de ce ar face-o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu as dona nimic unei persoane care isi ascunde numele. Banii te incanta, dar sa iti dai numele nu iti convine. Ti-e rusine?

| saresipiper explică (pentru anonim_4396):

Se vede ca n-ai facut o faptă buna in viata ta, adica tu cabd vrei sa donezi unui azil sau unei case de copii tii mortis sa stii numele ca sa ce?!
Nu imi mai scrie ca imi pierd timpul pe bune, eu sunt genul de om care fac actiuni caritabile si raman anonim, pentru ca da, faptele bune se fac in secret! Hai pa

| saresipiper explică (pentru sierra1):

Sper sa ramaneti pe o insula, astia care ganditi asa, pentru ca acolo va e locul. Cand faci o fapta buna o stii DOAR TU, nu si altii! Asa fac EU. Daca tu faci anumite chestii si apoi le scoti la oameni ochii cu ele, esti cel putin nebuna si perversa. Hai sictir!

| Donsavas a răspuns:

Asta cu donatiile este cersetorie curata. Mergeti la munca!

| saresipiper explică (pentru Donsavas):

Pa si pularevedere, săracule!
Eu am donat si nu imi pare rau, dar astia ca voi isi bagă unghia-n gât daca ofera 50 bani, marș!