De fapt, nu l-ai ajutat cu nimic, fiindca nu ai cum sa faci un site cu jocuri de noroc si sa iei banii oamenilor, fiindca asta înseamna sa ai acces la un program bancar special, pentru care iti trebuie autoritate legala sa retragi banii de la clienti.
Puteai sa nu raspunzi! Stiu ca faci asta doar sa ajungi pe nu stiu ce loc!
Nu poti face bani pe net, daca nu esti profesionist programator.
Asta este realitatea.
Poti face sondaje cateva mii, daca ai rabdare, dar vei castiga in final $25 pe care ti-i va lua administratia acelui forum, ca taxa lunara.
Pai eu doar am zis ca nu stiu, care e problema ta? De deranjează acel "Nu stiu" acolo?
Sau stai ca stiu cum poti face bani pe net!
Tragi oamenii în țeapă, faci un site de jocuri de noroc si aia care nu stiu de viruși și hackeri vor baga bani pe site si tu nu le dai nimic înapoi
Ca și amator gen îmi dau cu părerea la niște poze, fac sondaje, mă uit la reclame, etc. nu vei câștiga nimic decât cu o grămadă de muncă și vei câștiga o sumă infimă în raport cu efortul depus. Dacă ai cunoștințe de programare, marketing, etc. lucrurile merg altfel...
Ce a vrut userul anonimus111111 sa-ti spuna este: NU raspunde deloc, daca nu stii!
Ceea ce de altfel esti sfatuit si de administratia acestui forum, sa nu raspunzi deloc, daca nu ai habar de acea intrebare.
Raspunde NUMAI la intrebarile la care stii raspunsul si poti ajuta.
Pana la urma tot l-am ajutat cu un sfat, asa mai de hot dar aia e...
Youtube si sa gasesti urmaritori.
Cryptomonezi dar ai nevoie sa bagi niste bani
Freelance, dar aici nu te-as sfatui pentru ca te bati cu indienii, si nu vrei.