| MudaHeg a întrebat:

Cunosc o fată de 16 ani care lucrează online la o firmă de produse bio, și câștigă în jur de 15-20 milioane pe lună. Aș vrea și eu un astfel de job online, unde se câștigă bine chiar dacă sunt minoră. Mă poate ajuta cineva? Am încercat la oriflame și la avon, dar nu prea înțeleg. Dacă este cineva binevoitor să mă ajute, vă rog! Mulțumesc!

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai angajeaza te acolo unde lucreaza fata aia. Ca minuni din astea sunt rare

| MudaHeg explică (pentru suntserios):

Cu fata respectivă nu am cea mai bună relație și nu vreau să mă milogesc să mă ajute. da, aș vrea să lucrez acolo unde lucrează și ea, se câștigă bine, excursii, bonuri, tot la locul lui, dar, am zis, nu vreau să mă milogesc de ea și aș vrea un job care să mi asigure bănuții necesari pe o lună (5 milioane +)

| Nemessys a răspuns (pentru MudaHeg):

20 DE MILIOANE PE LUNA? Ce naiba? Daca afli unde, spune-mi si mie.

Dar totusi, ce firma ofera salarii de 15-20 de milioane? Eu de asa ceva nu am mai auzit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce firma?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

20 la 16 ani? Asta chiar este ceva laughing

Afla unde lucreaza persoana respectiva si lucreaza si tu acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îți trebuie totuși niște bănuți ca să poți intra într-o afacere de tip MLM.
De pildă eu ți-aș recomanda Foreverliving, dar în această afacere intrii cu minim 500 de euro, produsele sunt naturale și poți câștiga destul de ușor dacă ai cui să le vinzi.

Oricum aceste afaceri nu sunt atât de spectaculoase pe cât sunt de lăudate... dacă ți le va lăuda cineva va fi doar ca să obțină din recomandarea lui un procent din comenzile tale.
Deci nu e atât de distractiv.

Plus că dacă comanzi pentru străini, aceștia s-ar putea răzgândi în ultimul moment și tu să rămâi cu marfa în soare.

Va trebui să prezinți mai întotdeauna produsul tău celor cu care intenționezi, altfel câștigurile sunt slabe.
Mie, cel puțin, mi se pare agasant să te tot tragă cineva de mânecă să îi cumperi produsul preamult recomandat.

Încearcă foodpanda.

In perioada asta fiecare își face cumpărăturile de unde e obișnuit să o facă.
Plus că produsele astea naturale nu sunt deloc ieftine. Nu spun că nu-și merită banii, dar na, totuși nu cred că le va cumpăra un om cu salariu minim.

Nu știu, nu vreau să te dezamăgesc, dar chiar nu pare o afacere din care să faci bani mulți.
Să vinzi pe olx un săpun solid, și să trebuiască să-l trimiți in celalalt capăt al țării, si sa nu știi dacă ți-l refuză sau nu, eu zic ca e destul de dezamăgitor. Să nu mai zic că îți stoarce toți nervii.

Ideea e să-ți găsești un mic loc de muncă part-time. Ceva gen KFC, Mc, etc.

Te va ajuta când vei dori să te angajezi.

In rest, e alegerea ta.

Baftă multă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

*mai totdeauna
*să le facă

| Liviu a răspuns:

Iti spun eu cu ce se ocupa fata aia de castiga bani aia, dar numai spune la nimeni.Mancatu de rahat, crede-ma multa lume minte cu salariu.SI eu am coelgi de munca care avem persoane care ne cunosc comun, si ei mint ca au x suma si eu stiu ca nu e asa.Deci sigur ai cazut intr-o disputa cu ea, si sa fie mai sus cu un cap, a bagat vrajeala asta.Bani aia ii scoate decat daca si-o trage! Asa ca numai pune botu la prostiile astealaughingauzi la ea, 20 de mil.uf

| Frank51 a răspuns:

Eu zic sa incepi sa te maturizezi, gandeste-te putin inainte sa crezi ce spun oamenii, analizeaza. Plus de asta in ziua de azi poti cauta foarte usor orice informatie pe net, deci profita de asta si fa research inainte sa crezi orice chestie scoate cineva pe gura.

Cand faci 18 ani si te angajezi, sau ma rog cand te vei angaja prima oara si vei face primii tai bani, o sa te gandesti la fazele astea si o sa zici "pfoai ce greu se fac banii, ce tampita era aia si eu am crezut".

| Adry05 a răspuns:

N-ai cum să strângi atâția bani, aia-i vrăjeală. am fost și eu la ladys o perioadă și făceam 30-40 de lei dintr-o comandă de 300 de lei laughing
într-o lume ideală cu ditamai ierarhia de reprezentanți înscrișu după tine și comenzi de câteva mii de lei ajungi tu să faci atât