| tigrisor2017 a întrebat:

Buna Dimineata. Am si eu o mare nelamurire daca ma puteti ajuta, eu am cardul la BRD, iar dimineata am scos suma de 800 de lei de la bancomat unicred, pe chitanta mi-a scris suma pe care o am pe card disponibil iar mai jos scrie : Sold contabil : +1881.66 ron. Adevarul e ca momentan am un credit scos de la un IFN care il voi achita luna viitoare. mai jos scrie : "Pentru a beneficia de perioada de gratie la plata dobanzii trebuie sa rambursati suma minima stabilitia in raportul de activitate. Sold Contabil : +1881.66 ron". Acum intrebarea mea este : am aceasta suma de achitat? e ceva penalizare, sau restanta? sau la ce se refera?

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cel mai bine intrebi la brd, ei stiu clar ce se întîmplă acolo, si te vor ajuta cu un raspuns oficial, luni dimineata mergi la Brd cu buletinul tau original si întrebi fetele acelea drăguțe si amabile, si ele i ti vor spune.

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

"Sold Contabil : +1881.66 ron" trebuie sa insemne banii tai pe cont, la momentul calcularii.
Este rezultatul calcularii (adunarii) sumelor depuse in cont, din care s-au scazut sumele ridicate sau platite din cont, comisioanele si dobanzile.

| tigrisor2017 explică (pentru CristiDinBucuresti):

OFFTOPIC: Scuze, am uitat sa declar un raspuns castigator, insa o voi face-o acum.

ONTOPIC: Ai Dreptate! Am fost la BRD dupa ce am iesit de la servici, insa nu aveam buletinul la mine decat legitimatia de servici, dar era mentionat pe ea si CNP-ul. insa cu greu a vrut sa se uite dar pana la urma era problema ca aveam pe - 12 lei. Dupa ce a intrat salariul, Cardul a functionat.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mersi pentru funda esti fată sau băiat? Ce varsta ai mersi.