| Dany_Daniel_1998 a întrebat:

Buna dimineata TPU, as vrea sa imi fac un mini market la mine in sat sa cumpar un loc la principala...stie cineva cat ma duce constructia cladirii cu marfa cu tot la gata? Multumesc

7 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Am avut magazin alimentar, pe atunci in marfa aveam investiti in jur de 500 de milioane (lei vechi) si tot era putina. Depinde desigur si pe cati mp2 este suprafata utila. Tot la fel si in cazul pretului de construire. Terenurile iarasi sunt foarte scumpe in locuri unde vadul este bun, plus ca mai sunt si autorizatiile. Oricum este o idee foarte prosta sa cumperi terenul, sa fii nevoit sa mai si construiesti, sa deschizi firma apoi sa investesti sute de milioane in marfa. Pentru ca sansele sa nu mearga sunt de 9/10. Putine afaceri merg. Sfatul meu este sa inchiriezi undeva un spatiu si sa vezi cum merge ca te costa mai putin.

| Adrian5575 a răspuns:

Te ajunge foarte mult daca te apuci de construit. Mai bine inchiriezi undeva.
Sunt slabe sansele sa iti mearga acum cu pandemia, nu se stie ce va mai fi. Poate iei marfa degeaba si inchid astia tot pe urma.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Chiar crezi ca ti ar raspunde cineva corect la intrebarea asta?
Crezi ca noi ghicim cat de mare vrei magazinul. cum vrei sa il faci ce vrei sa vinzi in el?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deschide la tine acasa, cu putine produse. Vezi cat poti sa vinzi. Nu e deloc profitabil, sa stii...

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

50000 Euro, dar chiar nu merită. Dai faliment.

| darrio2007 a răspuns (pentru suntserios):

Corect!