Transfer bancar normal, facut de la orice banca din tara sau din lume, direct in contul tau bancar, daca are numele tau complet si contul IBAN
Nu este nevoie de nici o aplicatie, ci facut online daca are ID si parola la programul bancar, sau mergand la banca si facand un oridin de plata la ghiseu, catre banca ta cu numele complet si contul IBAN.
Daca ai cont bancar deschis pe numele tau, poti sa îți descarci aplicația băncii.
Daca nu ai, roagă un părinte să te ajuta sa îți deschizi un cont, apoi îți descarci aplicația băncii și efectuezi transferul online prin intermediul IBAN-ului.
Banii nu se primesc pe aplicatia bancara, ci in cont. Daca tu ai deja cont la o banca nu ai nevoie de nicio aplicatie sa primesti banii, doar sa verifici contul. Si pentru asta folosesti aplicati bancii
Pai si sunt la bcr dar nu am 18 ani, care e aplicatia pentru bcr?
Ok mersi si persoana care-mi da banii trebuie sa aiba card la acceiasi banca ca sa poat sa mi trimita? Si trebuie sa mi trimita pe ce aplicatie CA NU ÎNTELEG FRATE EXPLICATII ( iti dau funda daca mi raspunzi acum)
Transferurile bancare se face intre doua conturi bancare. Conturile pot fi la aceeași bancă sau la bănci diferite, nu contează. Transferul îl face respectivul din aplicație sau direct de la banca
Iommix întreabă: