Bună!
Este pizzeria ta, nu? Deci trebuie sa fie un nume din imaginația ta, care reprezintă locul, și pe tine. Gândește-te la ceva care are legătură cu tine și tipul restaurantului. "P & D" este un nume foarte interesant! Peste câțiva ani când vei fi de succes, nu vei fi supărat că nu ți-ai ales tu numele?
Recomandarea mea: sa nu faci impreuna pizzeria si restaurantul!
Fiecare specialitate necesita minim 3-4 persoane, iar impreuna ar fi nevoie de spatiu mare si scump - ceea ce poate face nerentabila afacerea.
DPizza(pronuntat: de pizza sau di pizza in moldova), PizzaRO, Hanul cu pizza, P&D nu doar pizza.
Știu asta. Pentru pizza trebuie un pizzerie, sau mai mulți. Depinde de multe lucruri. Dacă există și alte feluri de mâncare trebuie un bucătar + încă 2-3 persoane care să pregătească celelalte feluri de mâncare. + 2 casieri ( care să încaseze și preia comenzile atât telefonice cât și din restaurant ).
Știi asta.
Și dacă o să îmi deschid, nu vreau să fie multe feluri de mâncare, doar câteva.
Ia in calcul si o persoana cu aprovizionarea + una cu curatenia + contabilul + administratorul firmei.
De asemenea, firma va functiona in 2 schimburi.
Pentru fiecare trebuie sa se produca si salariile, chiar daca sunt "neproductivi".
Salut! E pizzeria ta cu potential, o numesti cum vrei tu! Si pizza P&D suna foarte bine! Mult succes in viata!
In momentul asta, e EXTREM DE RISCANT sa incepi ceva nou in horeca. Cel putin vreo doi-trei ani economia se va tot duce la vale...
Numele trebuie sa fie usor de retinut si usor de cautat pe google. Daca vrei poti sa-ti reomand un soft gratuit pentru restaurant: https://digital-restaurant.ro
Știu asta. E riscant, atât cu domeniul horeca să îți deschizi o afacere, dar e riscant și în toate celelalte domenii. În orice domeniu poți să îți deschizi afacerea care poate să fie de succes încă din prima zi, sau poți să dai faliment.
Această idee, nu o voi pune încă în practică. Ci abia peste 3-5 ani. Timp suficient, în care să sperăm că economia se va redresa. Voi pune, doar atunci acest proiect în practică din multe motive, însă acum m-am gândit la un nume care s-ar potrivi.
Riscant e sa zicem in mai multe domenii, insa horeca e cimp minat, efectiv. In 3-5 ani tot ai timp sa alegi un nume. Sau sa te orientezi la ceva mai lucrativ. Pe zona serviciilor efectiv bate vintul si e criza grava de oameni bun si firme serioase.