Milionar in ce?
1000.000 lei =201.612 euro adica orice agraici care a mostenit o casa decenta este milionar conform definitiei de a fi milionar!
Milionar in euro e alta liga!
Toata lumea vrea sa ajunga sus, insa putini ajung unde si-au propus!
Nu exista asa ceva!
Daca banii se faceau usor si rapid, apai toti eram super bogati pana acum.
Pai gen eu vreau sa ma duc in The Real World sa studiez acolo da mama zice ca e prea scup si m-am gandit ca poate a mers cineva de-aici acolo si imi poate apune si mie Secretil.
Vei realiza mai tarziu in viata, si atunci vei regreta, ca ti-a luat consumatorismul si vedetismele de la televizor si de pe net ani din viata, tinerete, copilarie pentru ca tu in loc sa traiesti prezentul, sa te bucuri de fiecare zi asa cum e ea, sa mai mergi si prin natura, sa faci gesturi mici, sa te mai uiti la cer, sa hranesti un animal pe strada, sa iesi cu copii de varsta ta sa discutati de-ale adolescentei...Tu esti in iluzii, in videoclipuri si sperante desarte sa te faci milionar, probabil sa ajungi si prin America prin iaht-uri, sampanii si eventual si o vila mare cu piscina pe acolo.
Cine e fericit cu adevarat si isi vede de treaba nu se pune sa arate asta...Nu apare in poze si videoclipuri demonstrative de pe Facebook / insta / tiktok sau yt si nici n-are nevoie de vile, ferrari-uri s-a.m.d
Fericirea nu inseamna bani, banii aduc o liniste pe plan financiar, dar vine la pachet cu alte anturaje, alte responsabilitati.
Iti dai seama cat costa sa intretii luxul? O vila, o masina de fite? Impozitele anuale? Anturajele in care vei ajunge?
Asteapta sa cresti si sa faci bani in timp, dupa ce faci 18 ani.
Daca banii nu aduc fericire atunci de vrea toata lumea sa+i aiba, ha? Dava oamenii bogati sunt toti tristi si depresivi din vauza banilor nu crezi ca i ar da pe toti altcuiva?
Esti spalat pe creier de Matrix, crezi ca banii nu te fac fericit, dar cu bani poti sa cumperi mancarw, apa, etx. Ia sa te vad eu pe tine boschetar pe undeva dara niciun leu in buzunar, sa nu poti nici aa te hranesti ori sa ai hn acoperis deasupea capului sa te vad cum mai mergi si predici tu acolo ca banii n'aduc fericirea si Andrew Tate e un scam.
Sa citesti mai cu atentie, banii nu sunt cheia catre fericire dar iti creeaza o liniste...Linistea financiara. Nu mai duci grija zilei de maine si poti sa iti permiti anumite lucruri sau daca esti miliardar, sa iti permiti cam orice.
Dar vezi ca multe lucruri nu le vei putea cumpara cu bani. Iubirea adevarata, sinceritatea, timpul, sanatatea in unele cazuri.
Sigur ca ii firesc sa avem bani ca sa nu mai ducem grija zilei sau sa fim la limita saraciei, dar nici sa lasam banii sa ne ajunga la cap.
Și tu, nu poți rapid. În plus nimeni nu știe cum ai putea face tu.
Producție, comerț, servicii, așa se fac banii. Banii ilegali se fac în 1000 de feluri, și mai lent, și mai rapid.
Iommix întreabă: