Imi pare rau dar daca te tenteaza munca cinstita sa nu te astepti sa faci avere.
Web designer, programator, ceva de genul asta. Fa-ti un website, fa-l popular si vinde-l, cum a facut Omer cu mmohuts.com. Sau incarci filmulete pe YouTube, strangi abonati, faci vizualizari si iei bani din reclame. Sa iti spun si cateva metode mai putin legale?
Faci un magazin online unde vinzi chestii pentru care trebuie sa platesti in avans si nu mai livrezi nimic sau un website cu chestia aia pyramid scheme http://money.howstuffworks.com/pyramid-scheme1.htm. Am auzit ca unii aflau datele bancare cu programe keylogger sau asa ceva. Infractorii sunt foarte inventivi, daca vrei sa fii una dintre ei iti sugerez sa vii cu ideile tale. Incearca sa te folosesti de faptul ca toata lumea vrea sa faca bani de acasa (la pc) fara sa munceasca (inclusiv minorii). Escrocii vand mirosul de friptura, nu friptura (metaforic vorbind), cunoasterea inseamna putere asa ca invata legile ca sa stii ce sa faci.
Iti dau un exemplu ca sa iti faci o idee despre cat de important este sa cunosti legile.
Un baiat s-a angajat la taiat lemne dupa terminarea liceului. Patronul nu i-a facut carte de munca iar pentru ca salariul era bun nici tanarul nu s-a plans. Intr- zi a avut loc un accident si baiatul a ramas fara un picior. Patronul a zis politiei ca nu il cunoaste, ca venise la furat si ca nu lucreaza pentru el. Pentru ca nu avea carte de munca, tanarul a platit singur spitalizarea si nu poate primi pensie de handicap si nicio alta pensie pentru ca nu a lucrat cu carte de munca. Iti dai seama ca tanarul asta nu stie o meserie sau ceva si fara un picior nu il angajeaza nimeni nicaieri, acum spala parbrize la semafor. Cati bani crezi tu ca trebuia sa dea patronul daca ii facea carte de munca tanarului? Povestea e adevarata, nu conteaza daca ma crezi sau nu, eu am scris doar esentialul. Astfel de lucruri trebuie sa stii daca vrei sa faci bani fara un efort prea mare.
Citeste cu atentie de aici: http://cumfacbanipenetacasa.blogspot.ro Sunt mai multe metode prezentate acolo, tu trebuie doar sa vezi ce ti se potriveste
Raymond1607 întreabă:
lvr întreabă: