| Maria_Denisa_2000_nfWp a întrebat:

Buna, ma puteti ajuta va rog frumos cat mai repede? Am facut un credit la banca si joia trecută a fost evaluatorul la apartament si deja trebuia să ne anunțe dacă l-au evaluat la cat trebuie! Azi fiind marti inca nu ne-au dat un raspuns aia de la banca si mi-au scris acum mesaj ca doar maine o sa îi trimită raportul! 1 eu vreau sa stiu daca îi normal sa dureze atata (ca la un apartament mai sus de noi o fost marti si vineri i-a spus deja) stiu ca diferă de la evaluator la evaluator.
2 Dacă cumva nu il evaluează si il evaluează mai puțin poate fi pe aceeasi mână cu aia de la banca doar ca sa ne dea suma care ne trebuie? Sau poate sa îi dea si constructorul ceva? 3 asta de la banca stie la cat l-a evaluat mai repede doar ca ne zice noua maine? Multumesc frumos, dau funda.
Fara răutate va rog

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Un evaluator este obligat să respecte legea, căci el nu își permite să trișeze, nici pe tine și nici banca, căci în acest caz, banca îl dă pe el în judecată și este obligat să plătească prejudiciul de sute de mii de lei.

| Maria_Denisa_2000_nfWp explică (pentru sadrian46):

Dar la doamna de la banca cand ia comunicat evaluare,? Mai repede decat ne zice aia de la banca? Ma gândeam ca daca o fost joi deja asta de la banca stie la cat lo evaluat Sau chiar îi cum zice ea si numa maine îi trimite raportul?