| dan1998 a întrebat:

Buna,ma tot suna unii si zic ca sunt de la banca OTP sau asa ceva si tot timpul cand suna raspund eu ca parintii nu sunt acasa si imi lasa un numar de telefon ca sa sune parintii cand vin acasa,dar cine mai tine minte sa ii sune inapoi laughing si eu ii tot explica la acea doamna care suna ca noi nu avem nicio treaba cu acea banca,nu avem bani la acea banca,dar nu intelege si suna in continuare,asta se intampla o data la o luna maxim doua, de ce tot suna daca noi nu avem treaba cu acea banca? a da si ne stie si numele

Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

OTP este o banca, ce doreste sa atraga persoane pentru a le oferi produse si servicii bancare.Fiecare persoana ce lucreaza la o banca, la credite, poate sa-si tina postul, daca atrage cat mai multi clienti.Promit multe,dar,ca orice banca,trebuie sa iasa in profit.
Nu sfatuiesc pe nimeni,mai ales acum,pe criza,sa lucreze cu vreo banca.
numerele de telefon,se pot lua foarte usor si din cartea de telefon, de la operatorii de telefonie.
Daca te mai suna, poti sa le spui, ca nu doresti sa ai nici o relatie cu aceasta banca si nici parintii.
Asa fac si cei ce doresc sa faca diverse asiguari(Generali, OVB ALL Finant).

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De unde stii tu ce treaba au parintii cu banca respectiva?

| ElenaSA a răspuns:

Suna ca sa-si faca reclama probabil.

| WeAreLegion a răspuns:

Suna deoarece vor sa atraga clienti sau pur si simplu cineva se tine de prostii! Oricum feritiva de banci ca de cuie in co@! elaughing)!

| dan1998 explică (pentru suntserios):

Pentru ca le-am spus, de la ei stiu ca nu avem treaba cu acea banca

| untu a răspuns:

Probabil ca nu cumva a luat cineva numarul de mobil de pe contul tau de Facebook, de la profilul tau! Daca da, stergeti numarul de telefon, daca prietenii va cer un numar de telefon prin chat si sa intrebi motivele si apoi poti sa-i dai!

| dan1998 explică (pentru untu):

Nu este numarul de mobil este numarul de la telefonul fix de acasa happy