Sigur ca poti, pe la supermarketuri, pe la fast-food-uri, pe la terase de vara, orice gasesti in orasul tau.
Daca ai nevoie de bani de ce sa nu fie posibil sa te angajezi? Nu trebuie sa le spui lor cat stai
Nu te angajeaza nimeni doar pentru o luna, pana inveti ceva la locul de munca trebuie sa stai in probă la ei o luna, deci îi încurci.
De angajat poti, dar cei care ti-au dat sfaturi se pare ca nu sunt oameni, stiu ei cat costa pe angajator un angajat, stiu e cat costa fisa medicala pentru fiecare angajat in parte si ce alte cheltuieli mai are angajatorul? in functie de domeniu cat costa EIP-ul de exemplu?
Eu zic sa fim oameni, cred ca mai poti rabda 1 luna de zile si apoi sa iti gasesti un job acolo unde te vei stabili.
Poti si acum dar incurci acea societate unde te vei angaja pentru doar 30 de zile!
Poti acum sa te impumuti la cineva iar cand vei incepe facultatea si in paralele vei putea munci vei reusi sa restitui acei banuti, cat si vei reusi sa pui ceva deoparte.
Credeți că dacă aveam posibilitatea sa ma împrumut, imi mai băteam capul cu problema asta? Sa rabd? Sa rabd pana în luna noiembrie fiind pe 0?
Abia intram în luna august. Nu am posibilitatea de a răbda atata timp și nu am nici cine știe ce suport financiar. Si daca m as trece pe șomaj, cu 600 de lei ce fac?
Daca as fi avut niște părinți care sa aibă resurse financiare suficiente pentru a ma susține pana când as lua eu primul salariu, nu m-aș fi gândit constant ce sa fac. De împrumut nici măcar nu este cazul. Nu am opțiunea de a răbda.
sorin8256 întreabă: