Trebuie sa scrii corect si te invata sa tii pe om ocupat, sa nu iasa de pe aplicatie, si daca pomeneste sa va intalniti sa eviti subiectul ca sa mai vb sa-si consuma creditele ca practic minti pe unul ca esti alta persoana
Putem vb in privat?
Tu în cat timp primești mesaje/ câte mesaje primești pe zi? Sunt în prima săptămână și nu prea primesc cine știe ce mesaje, câte 4-5 mesaje pe ora. Stau de dimineață de la 6-7 până pe la 12 și seara de la 22 până pe la 2-3 dimineața, dar foarte greu primesc.
Buna! In principiu te instruiresc ei si iti spun tot ceea ce trebuie sa faci. Daca scrii corect este in regula. Totul este legit, altfel ar fi fost inchisi de foarte mult timp. In privinta castigului: cat muncesti, atat primesti. Nu esti platit pe ora, ci pe numarul de mesaje trimise.
Bună, am început și eu să lucrez de săptămâna aceasta. Tu cum te descurci cu mesajele, câte primești pe oră/zi? Eu primesc destul de greu, și sunt destul de activă stau de dimineață devreme până pe la 12-14 iar seara de la 22 până la 2-3 dimineața și pe toate orele astea primesc în jur de 50 de mesaje în total, destul de puțin pentru câte ore stau.
Bună, nici nu ai să primești mai multe mesaje
Este un fel de teapă mascată
Sunt zile în care primești 2-3 mesaje la 4 ore
Ai targhet de 50 de euro pe săptămână
Dacă nu ii faci nu primești nimic, banii se raportează pentru următoarea săptămână și uite așa în fiecare săptămână nu atingi targhetul și te alegi la sf.de lună cu vreo 70 euro
Ca să faci targhetul de 50 de euro pe săptămână la 0, 08/mesaj trebuie să faci cam 620 de mesaje. Nici daca stai non stop pe platformă nu faci.
Si totuși dacă te apropii de 50 de euro la sfârșit de săptămână nu îți mai dă mesaje pe platformă decât câte 2-3 ca să nu poți atinge targhetul.
Asta este adevărul
Mult succes celor ca vor operator flexibil
Nu stiu ce scor aveti voi de primiti atat de putine mesaje, dar eu am 9.1 si imi intra mesaje. Nu la fel de multe ca acum cateva luni, cand puteam ajunge lejer si pe la 1500 de mesaje pe saptamana (la care mai puteam si bonusul din week-end sau cel de noapte), dar tot primesc mesaje!
Este o perioada de trafic mai scazut, se simte foarte bine lucrul acesta, dar daca ai un scor mare nu prea esti atat de afectat. Acum cateva luni intram pe platforma si nu treceau 2 minute ca primeam conversatie dupa conversatie, iar acum stau cateva minute si am pauze intre ele. Depinde mult de scor, din ceea ce am observat, dar eu cred ca se vor remedia lucrurile curand, mai ales ca personalul ne ajuta cand le cerem un sfat.
Iar tu cum îți crești scorul atât de mult? Stau o zi întreagă și am în jur de 50 de mesaje dar mai mult de 8.5 nu îmi crește scorul.
Toți primim acel manual la finalul formarii: l-am analizat si am urmat sugestiile de acolo. Primim periodic feedback pe mail -> am urmat indicatiile de acolo, iar la final am cerut ajutorul unui coach. Am intrebat simplu: unde gresesc si ce pot face sa fiu un operator mai bun. Nu este greu, doar ca ai nevoie de putina atentie la inceput.
DaianaGeo17 întreabă:
29clarabianca întreabă: