| ManolacheLaura a întrebat:

Bună seara! Credeți că se merită să deschid o editură-tipografie? Știu ca imi trebuie un spațiu mare și multe echipamente și mulți oameni. Dacă da, ce posturi în afară de tipar, redactor, tehnoredactor, ilustrator și designer de coperta îmi mai trebuie? Mulțumesc anticipat și rog seriozitate!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Crezi ca ai sa faci fata? Daca tu scrii "se merită" iti dai seama cum o sa mearga editura aia?

| Unindividn0rmal a răspuns:

Buna! Parerea mea e ca nu merita! Putine edituri ajung "sus". Am o cunostinta si stiu destul de bine. El a spus ca nu merita. Sunt sanse mici sa ai succes. Acum depinde de tine, eu nu as risca. Noapte Buna!

| ConstantinEnache a răspuns:

Salut! Daca vrei sa iti deschizi o editura iti recomand sa o faci pentru carti de copii. In ultima perioada exista o cerere foarte mare pentru astfel de carti si in specila pentru licentele externe. Editura si tipografia sunt 2 lucruri diferite care lucreaza impreuna pentru un produs final de calitate. In plus fata de ce ai spus ai nevoie de un traducator foarte bun pentru licentele externe iar pentru tipar ai nevoie de sericii tipografice de calitate pe care le poti gasti la Web2Print Tipografie Bucuresti https://www.web-2-print.ro/.