Nu iti trebuie spatiu foarte mare, ca traim in 2017, cand tipografiile de alta data au disparut, acum avem computeresi programe care fac aproape totul, omul scrie textul si face pregatirea pe ele iar printarea lor, se face pe niste printere cumputerizate, care incap pur si simplu intr-un birou.
La fel masinile de taiat si legat cartile, tot micute si computerizate.
Uite aici, ce inseamna o companie de tiparire carti, brosuri, ziare, reviste samd:
https://ascending.ro/
http://www.ecran.ro/
Adevarul este ca, sunt atat de multe, ca nu merita sa investesti atat de mult banet intr-o asemenea tipografie, daca nu ai prins contracte mari, ca sa poti supravietuii.
Crezi ca ai sa faci fata? Daca tu scrii "se merită" iti dai seama cum o sa mearga editura aia?
Buna! Parerea mea e ca nu merita! Putine edituri ajung "sus". Am o cunostinta si stiu destul de bine. El a spus ca nu merita. Sunt sanse mici sa ai succes. Acum depinde de tine, eu nu as risca. Noapte Buna!
Salut! Daca vrei sa iti deschizi o editura iti recomand sa o faci pentru carti de copii. In ultima perioada exista o cerere foarte mare pentru astfel de carti si in specila pentru licentele externe. Editura si tipografia sunt 2 lucruri diferite care lucreaza impreuna pentru un produs final de calitate. In plus fata de ce ai spus ai nevoie de un traducator foarte bun pentru licentele externe iar pentru tipar ai nevoie de sericii tipografice de calitate pe care le poti gasti la Web2Print Tipografie Bucuresti https://www.web-2-print.ro/.
O tipografie care face carte pentru copii are nevoie de un spatiu destul de mare. Am vazut asta la Web2Print la tipografie in Bucuresti. Poti intra pe site sa intelegi mai bine https://www.web-2-print.ro/
Cartea legata cu coperti cartonate necesita mult spatiu datorita volumului pe care il ocupa si utilajele si cartile.